Jump to content
POLITISTI.ro

Tentativa de vanzare masina esuata

Postare recomandată

Publicat

Salutari,nu am stiut ce nume sa pun topicului.Situatia e urmatoarea : masina pe care o conduc este pe numele matusii mele care de un an e stabilita in Germania.Problema este ca ea acum un an si jumatate a avut o tentativa sa vanda masina ,adica s-a inteles cu o persoana au facut actele de vanzare cumparare dupa care persoana respectiva s-a sucit ca a gasit o varianta mai buna.La momentul respectiv a trecut si pe talon "Instrainat catre + data" .Iar practic eu acum umblu cu masina ei iar in talon scrie de pe vremea aia instrainat catre persoana aceea care a vrut sa cumpere masina si nu a mai cumparat o.Am fost oprit de vreo 3x pentru controale si nu mi-a spus nimeni nimic dar exista vreo sansa sa pot avea probleme legate de treaba asta?

Publicat

Risti sa ramai fara certificat din cauza ca ai scris pe certificat instrainat catre , ma mir cum de nu ti-au luat certificatul pana acum , ai avut noroc !

Daca ai posibilitatea , roag-o pe matusa ta , sa iti faca o imputernicire la notar si sa ti-o trimita , cu acea imputernicire ,tu poti solicita un nou certificat declarandu-l pe al tau pierdut , si asa scapi de inscrisul instrainat catre !

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.