Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda pentru peturbarea linistii publice

Suciu

Recommended Posts

Bine v-am gasit! Am o nelamurire si va cer ajutorul in rezolvarea acesteia.

Acum aprox. o luna am mers la un prieten acasa,mentionez ca eram cam vreo 20 de persoane,cateva necunoscute,iar dupa cateva beri cineva a dat muzica mai tare si clar a venit polita,ne-a scris in caietelul lui datele-nu am prezentat niciunul buletinul.

Dupa ce a plecat politia m-am gandit sa plec si eu sa nu vina a doua oara cu tot cu amenda,ce sa vezi ca dupa ce am plecat eu,pe cei care erau inca prezenti acolo au fost amendati.

DAR marea surpriza a fost ca acum dupa o luna sa imi vina si mie o amenda de 500 ron acasa...Intrebarea mea este: are voie politia sa imi trimita acasa amenda daca nu am fost si la a doua prezenta a lor la casa prietenului meu? Iar alta nelamurile este dece a semnat ca martor pe procesul verbal o batranica care locuieste in aceeasi cladire unde am fost toti cei mai de sus?

Astept raspunsurile voastre cu nerabdare! Multumesc anticipat!

• Moderator

Probabil că ai primit sancţiunea pentru primul apel, atunci când au venit prima dată. Nu trebuie să vină de mai multe ori pentru a aplica o sancţiune.

Bătrânica este cea care poate confirma că a fost tulburată liniştea imobilului de petrecerea voastră, sau ce a fost acolo. 

• Upvote 1
  • Downvote 1

Batranica a marturisit ca ne cunoaste pe fiecare in parte de aceea a avut voie sa semneze pe proces ca martor,iar din cate stiu prima data cand vine politia ii avertimesntul..

• Moderator

Avertismentul nu este obligatoriu. Poliţistul este cel care stabileşte dacă se impune sau nu aplicarea unui avertisment sau direct o sancţiune precuniară. Dar din moment ce voi aţi avut aceea atitudine, refuzând să le înmânaţi buletinele, era de aşteptat că o să vă sancţioneze direct.

• Upvote 1

nu ca am refuzat,nu le-am avut la noi,deci precizez ca nimeni nu i s-a adresat urat politistului,amenzile au curs a doua oara pe cand eu nu mai eram deja acolo

• Moderator

Eşti nevinovat, nu-i aşa? Cică : "Are voie poliţia să îmi trimită acasă amenda...?". Vorbeşti serios? 

Da! vorbesc serios! nu am fost prezent si a doua oara cand au venit domnii politisti,nu am urlat pe hol sau sa bat pe la batranica aceea la usa sau la oricine altcineva!am si plecat dupa ce au plecat prima data politistii!!

Astfel de petreceri cu 20 de persoane nu au loc la un prieten acasa, mai ales daca acesta sta la bloc.Trebuia sa va ganditi ca poate veti deranja pe cineva. Pentru astfel de petreceri exista cluburi,discoteci.

• Upvote 1

Esti o victima a sistemului. Si o victima a proverbului "Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun eu cine esti"

Revenind la lucruri la serioase. Politistul a venit la voi, v-a notat in carnetel, si v-a atras atentia sa nu mai faceti galagie. Putea sa va sanctioneze atunci dar nu a facut-o. La a doua sesizare, a sanctionat pe toata lumea. Daca ar fi fost pus pe dat amenzi, va dadea din prima. Acuma na, daca voi(sau prietenii tai)  nu v-ati potolit :)

• Member

Dar sincer...cine a scos oare tampenia asta cu "Politia da prima data avertisment" si mai este una : " Politia are voie sa dea unei persoane doar o singura amenda intr-o zi"!

Cititi legea domnilor contribuabili pentru ca nu tot ce zboara se mananca!

• Upvote 1