Jump to content
POLITISTI.ro

Furt Curent

Postare recomandată

Publicat

Buna Ziua!

Am marea rugaminte daca ma puteti ajuta cu un raspuns/sfat.

Am sa detaliez problema cat mai scurt!Eu stau in Bucuresti cu chirie de aproximativ 5 ani.In curtea in care stau sunt 2 locuiinte,intr-una stau eu iar in cealalta proprietarul acestea fiind despartite printr-un gard (provizoriu).In locuinta in care stau central electrica este conectata la reteaua de electricitate illegal.Problema este ca bransamentul illegal este facut in casa in care eu locuiesc.Acum intrebarea mea este:La un eventual control pot fi invinuit pentru furt de current?Doresc sa mai mentionez faptul ca nu am contract de inchiriere si faptul ca eu platesc o suma fixa de banii/luna (chiria+ toate utilitatile incluse.)

Va multumesc anticipat

• Membru
Publicat

Da, poti fi acuzat de furt. Du-te la orice unitate de politie si depune un denunt.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.