Jump to content
POLITISTI.ro

Donatie inainte sau dupa?


annddrreea
Go to solution Solved by Sache,

Recommended Posts

Buna ziua, am cumparat o masina de la fratele meu, am facut acte de vanzare cumparare, urmeaza sa merg la RAR si la Politie sa fac actele (cam tarzior, am intarziat cu o luna ). Intre timp m-am hotarat s-o donez cuiva (mamei sotiei), avand ceva probleme cu o banca . Trebuie sa fac intai actele la politie si dupa sa merg la notar sa facem actele de donatie? Cum e mai bine de facut? Multumesc...

Link to comment

dar daca as face din nou acte de vanzare cumparare catre mama si apoi sa facem actele la politie pe numele ei direct, oare e mai bine? Ma gandesc la samsari, ei fac doar vanzare-cumparare cu proprietarul, apoi vand din nou masina, e cam acelasi lucru.

Link to comment
  • Moderator

La poliţie nu faceţi absolut nimic. Poliţia nu are nicio implicare în înmatriculările de vehicule. Serviciul de înmatriculări nu mai aparţine poliţiei din 2002.

Link to comment
  • 3 weeks later...

stiti cumva conditiile pentru  plata primei inmatriculari? MAsina care am cumparat-o e din 2004, a fost in leasing 2 ani, apoi proprietar fratele sotului, iar de la el am luat-o noi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.