Jump to content
POLITISTI.ro

Pasi necesari pentru inmatriculare masina cumparata din spania unic proprietar

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! va rog frumos daca stie cineva pasii si actele necesare pentru ami inscrie masina cumparata de mine din spania in 2007, precizez ca la masina nu mai am asigurarea si inspectia tehnica in vigoare deoarece am avut un accident acum 3 luni si in acest timp mi-au expirat, va multumesc 

• Membru
Publicat

Puteai sa gasesti raspunsuri la o simpla cautare pe forum:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

multumesc cipri, citisem inainte cea ce ai postat dar la mine  e un pic diferit,eu sint aici in romania si am inteles de la altii ca in momentul cind o inmatriculez in rom., automat ti-o radiaza din spania, sa nu trebuiasca sa mai fac un drum pina acolo, referitor la acte, am contract de vinzare-cumparare intre mine si dealer (opel barcelona) si act ce arata ca am achitat valoarea masinii deoarece am cuparat-o in rate, stima

PS. nu se poata radia si dupa ce o inmatriculez aici?

Modificat de mikismit
  • Membru
Publicat

In momentul in care masina este inmatriculata aici se radiaza in Spania...iar de acest lucru se ocupa oficialitatile nu trebuie sa mergi tu acolo!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.