Jump to content
POLITISTI.ro

Service auto Bucuresti


Andrei

Recommended Posts

  • Member

Ma puteti ajuta si pe mine cu un service auto in care sa lucreze mecanici, nu oameni care monteaza piese pe auto?  Imi bat capul de vreo 2 luni cu o Skoda Superb 2007, 1,9 TDI, COD BPZ, 200K in bord. I-am schimbat distributia, articulatia fata, oringurile injectoarelor si evident consumabilele, iar de ceva timp observ o crestere exagerata a consumului. In oras imi consuma in medie 18%, iar extraurban 10-11% avand viteza 100-120 km/h. Am fost la tot felul de mecanici... Masina a fost pusa pe tester... Impecabila. Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Member

Am rezolvat problema cu un mecanic de la 411 :D Omul mester... Mi-a reglat frumos injectoarele dupa valorile din fabrica, iar acum astept un drum mai intins sa vad cum e consumul. Mi-a disparut in urma reglajului tremuratul motorului si acum merge rotund. Mare noroc am avut ca mi-a gasit o bucata de tachet in motor... De care nimeni nu a stiut pana acum. Se pare ca a fost inlocuit un tachet care era spart, insa mesterii au uitat sau nu au gasit bucata de tachet sparta... Nea' Gelu a gasit-o accidental, si era de marimea unei monede de 50 bani :) Bine ca nu mi-a ajuns in baia de ulei... 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.