Jump to content
POLITISTI.ro

Pasager in dreapata dosar penal!

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

Am o simpla intrebare si vreau sa fiu lamurit legal si ajutat in pasii pe care trebuie sa ai fac.

Masina este inmatriculata in italia cu proprietar roman( a unei fete). Nu, eu sunt proprietarul. Intr-o zi a venit un baiat sa cumpere masina, masina fiind parcata langa unde locuiesc eu, am plecat cu el sa vada daca functioneaza in parametrii si merita sa o cumpere, normal omeneste!

Am plecat la drum, dupa 2 min, ne opreste politia. Verifica pe baiat si se constata caci el nu are carnet si mai are cateva dosare penale la activ, bun! Eu state-am pe scaunul din dreapta si nu imi venea sa cred ca nu are carnet, Direct la carnetul meu ma gandeam.!!!:(

Problema este caci dupa verificari sa constatat caci masina este radiata din italia ea avand ITP facut la RAR IN ROMANIA!

Am fost instiintat caci si cel ce a condus inclusiv si eu avem dosar penal ! El pentru caci a condus masina neavand carnet si eu fiindca i-am incredintat o masina care este radiata din circulatie! Eu fiind pe langa toata situatia! Eu doar eram cu el ca sa nu plece cumva cu ea si sa nu il mai vad! Ce patesc eu ? Mi se anuleaza carnetul? Pot face ceva in instanta fiinca masina nu este proprietate si eu nu aveam de unde sa stiu * sincer* ca autoturismul este radiat din italia din moment ce are verificare technica valabila pana in anul 2015 facut in oct sau septembrie 2013 la rar in romania ! Rog sa ma ajute cineva cu problema mea! Pot face ceva, LEGAL  la tribunal caci eu nu am stiu de situatia masinii si sa nu patesc nimic! E un film urat :))) sincer! Multumesc

• Membru
Publicat

Dosarul penal îl ai pentru că ai încredinţat maşina să fie condusă de o persoană care nu deţine permis de conducere. Restul îţi spune avocatul, pe bani mulţi. Succes!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.