Jump to content
POLITISTI.ro

Pot trece examenul medical dacă nu pot întinde mâna complet?

Postare recomandată

Publicat

buna ziua. am suferit in urma cu 5 ani o fractura la mana dreapta. am stat imobilizat cu ea 30 de zile. dupa aceasta operatie mi-a fost retras gipsul . in acest timp am urmat un proces de recuperare in care  am reusit sa indrept mana 70% iar 30 de grade nu pot sa o mai intind. am consultat niste doctori primari la Arcadia Hospital din iasi si mi-ai zis ca nu este nevoie de operatie fiindca mana mea este sanatoasa. nu am probleme cu ea , nu ma doare nu oboseste nimic , absolut nimic , doar ca nu o pot intinde 100%. va rog sa imi raspundeti daca ati putea sa ma ajutati cu un raspuns . as vrea sa dau la una din academiile din cadrul M.A.I. si as vrea sa stiu daca este vreo sansa sa fiu admis sau voi fi respins din start. 

va multumesc!

• Membru
Publicat

Mergi de întreabă medicul de la Centrul Medical Judeţean ce este afiliat Inspectoratului de Poliţie Judeţean de care aparţii. Noi nu avem cum să-ţi dăm astfel de informaţii. Totuşi, o părere strict personală şi subiectivă este că nu cred că ai putea trece examinarea medicală cu o astfel de problemă. Pentru a fi poliţist, funcţiile locomotorii trebuie să fie în parametri normali, ceea ce la tine nu se întâmplă.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.