netsafmoat Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 ce parere aveti de asta, domnilor? Este sechestrare de bunuri? Eu sa fiu in locul celui inzapezit si sa ii vad pe dobitoci as chema politia... Nu mi se pare normal deloc si cred ca se pot lua masuri. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/actiunea-de-inzapezire-a-soferilor-care-ocupa-spatiile-libere-imagini-filmate-in-capitala-video.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovy999 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Mie mi se pare că-i munca forţată, că-l obligă pe proprietar să dea la lopată ca să-şi scoată maşina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru RPG Posted February 3, 2014 Membru Share Posted February 3, 2014 (edited) Ofera-mi te rog si mie definitia "sechestrarii de bunuri" sau articolul din Codul Penal unde crezi tu ca se incadreaza fapta din filmulet. Nu te supara pe mine, dar unii aveti niste idei si notiuni despre savarsirea unor infractiuni inchipuite. Analizeaza putin, la rece, nivelul de pericol al acestei fapte si spune-mi tu daca e de o asa gravitate incat sa fie infractiune. Personal, daca ai suna la 112 pentru asa ceva si as veni eu la fata locului te-as amenda pentru alertare falsa, deoarece fapta nu reprezinta o urgenta! Edited February 3, 2014 by RPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
netsafmoat Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 dragul meu RPG, daca in casa in care e omul cineva are venele taiate si el nu se poate folosi de masina in regim normal, ce e? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted February 3, 2014 Moderator Share Posted February 3, 2014 Omul trebuie să sune la Ambulanţă sau SMURD, nu să plece cu cel cu venele tăiate. În primul rând trebuie să încerce să-i oprească hemoragia, cu un garou improvizat sau altceva, nu să sară repede în maşină, deoarece există riscul ca pe drum, fiind cu ochii la cel cu venele tăiate să se întâmple vreo nenorocire şi să rămână nişte oameni nevinovaţi şoimăniţi. Pentru astfel de situaţii există serviicile de ambulanţa cu medici, asistente şi pompieri, toţi nişte eroi ai naţiei, pentru care salvarea vieţilor este o rutină. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts