Jump to content
POLITISTI.ro

Inzapezire


netsafmoat

Recommended Posts

  • Member

Ofera-mi te rog si mie definitia "sechestrarii de bunuri" sau articolul din Codul Penal unde crezi tu ca se incadreaza fapta din filmulet.

Nu te supara pe mine, dar unii aveti niste idei si notiuni despre savarsirea unor infractiuni inchipuite. Analizeaza putin, la rece, nivelul de pericol al acestei fapte si spune-mi tu daca e de o asa gravitate incat sa fie infractiune. Personal, daca ai suna la 112 pentru asa ceva si as veni eu la fata locului te-as amenda pentru alertare falsa, deoarece fapta nu reprezinta o urgenta!

Edited by RPG
Link to comment
  • Moderator

Omul trebuie să sune la Ambulanţă sau SMURD, nu să plece cu cel cu venele tăiate. În primul rând trebuie să încerce să-i oprească hemoragia, cu un garou improvizat sau altceva, nu să sară repede în maşină, deoarece există riscul ca pe drum, fiind cu ochii la cel cu venele tăiate să se întâmple vreo nenorocire şi să rămână nişte oameni nevinovaţi şoimăniţi.

Pentru astfel de situaţii există serviicile de ambulanţa cu medici, asistente şi pompieri, toţi nişte eroi ai naţiei, pentru care salvarea vieţilor este o rutină. 

  • Upvote 4
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.