Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cred ca este o intrebare/o tema suprapopulata de nestiutori/incepatori,

pe scurt, daca am terminat o facultate la stat/la buget, mai am dreptul si mai pot sa

ma inscriu la o scoala de agenti de politie?

Va multumesc.

Publicat (modificat)

Da ,poti cu conditia prevederilor L360/2002,modificata ..!!  :good: 

Modificat de MDDaniel
Publicat

Scolile de agenti sunt postliceale...deci poti fara probleme.

Cu academia sunt probleme pt ca acolo sunt studii universitare.

• 9 ani mai târziu...
Publicat

Va salut, sunt in anul 3 la facultate si am vazut ca se organizeaza admitere la scolile de politie. As vrea sa stiu daca e posibil sa fac scoala de politie fara frecventa cat timp sunt in facultate, anul 3 fiind ultimul sau nu este posibil. Multumesc!

• Moderator
Publicat (modificat)

Nu exista școală de politie fără frecvență. 

Dacă reușești sa intri, singura varianta este sa continui facultatea la frecvență redusa.

Modificat de Roby
  • Apreciez 1
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Sunt in an terminal si am BAC-ul in iulie. Nu ma incadrez la sesiunea de la campina din iulie deoarece e inainte de BAC deci trebuie sa astept pana in toamna. Intrebarea mea e (daca are cineva idee) daca aplic la o facultate la buget si dupa in noiembrie sunt admis la scoala de politie pot renunta la facultate sau trebuie sa platesc? Multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.