Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzare auto


Ionut230

Recommended Posts

Buna Dimineata!

Am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Anul trecut am vandut o masina,am facut contract vanzare-cumparare,am scos certificatul fiscal pe care l-am dat  noului proprietar.Problema este ca el nu a trecut masina pe numele lui si circula asa de mai bine de jumatate de an.Greseala mea a fost ca nu am completat in talon la rubrica "Instrainat catre..........."

Intrebarile mele sunt: -Ce pot pati pentru aceasta greseala?

                                   -Pot face ceva sa remediez greseala?

 

Va multumesc anticipat pentru raspunsurii!

Link to comment
  • Moderator

Ai două variante. Fie te înțelegi cu cel căruia i-ai dat mașina să întocmiți documentația necesară transcrierii dreptului de proprietate, fie te adresezi instanței de judecată.

Link to comment

Adica sa refac contractual de vanzare cumparare si sa scot alt certifica de la primarie?Se poate sa scot alt certificate de la primarie o data ce eu nu mai figurez cu masina in registru de la inceputul anului trecut?

Link to comment
  • Moderator

Probabil că da. La aceste întrebări îţi pot răspunde numai cei de la primărie şi cei de la înmatriculări auto. Poliţia şi poliţiştii nu au nicio legătură cu cele două instituţii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.