Jump to content
POLITISTI.ro

Vanzare auto

Postare recomandată

Publicat

Buna Dimineata!

Am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Anul trecut am vandut o masina,am facut contract vanzare-cumparare,am scos certificatul fiscal pe care l-am dat  noului proprietar.Problema este ca el nu a trecut masina pe numele lui si circula asa de mai bine de jumatate de an.Greseala mea a fost ca nu am completat in talon la rubrica "Instrainat catre..........."

Intrebarile mele sunt: -Ce pot pati pentru aceasta greseala?

-Pot face ceva sa remediez greseala?

Va multumesc anticipat pentru raspunsurii!

• Membru
Publicat

Ai două variante. Fie te înțelegi cu cel căruia i-ai dat mașina să întocmiți documentația necesară transcrierii dreptului de proprietate, fie te adresezi instanței de judecată.

Publicat

Adica sa refac contractual de vanzare cumparare si sa scot alt certifica de la primarie?Se poate sa scot alt certificate de la primarie o data ce eu nu mai figurez cu masina in registru de la inceputul anului trecut?

• Moderator
Publicat

Probabil că da. La aceste întrebări îţi pot răspunde numai cei de la primărie şi cei de la înmatriculări auto. Poliţia şi poliţiştii nu au nicio legătură cu cele două instituţii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.