Jump to content
POLITISTI.ro

Cum ma pot muta - reintregirea familiei


costy69bwb

Recommended Posts

          va salut sunt ag la DGPMB - ordine publica, eu locuiesc cu chirie in buc, sotie este in concediu de crestere copil locuieste in jud de domiciliu impreuna cu fetita de 6 luni, nu ne permitem financiar sa locuim impreuna in buc, primesc 411 lei indemnizatie de chirie insuficienta pt achizitionarea unei locunte in buc

          pana la aceasta data am inaintat 5 rapoarte de mutare toate fiind " avizate nefavorabil " invocand ca seful sectiei si seful sectorului nu sunt de acord cu mutarea mea.

         ce pot face ca sa ma mut ??? 

Link to comment

În primul rând, ar trebui să te exprimi corect în limba română!

Insistă cu rapoartele, cu motivare! Încearcă să vorbeşti personal cu cei doi şefi care nu sunt de acord cu mutarea ta, să le explici situaţia dificilă în care te afli, iar dacă nu se rezolvă nimic mergi mai departe, în audienţă la directorul DGPMB sau chiar la IGPR! Baftă!

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
  • Member

Dupa cum spune si Sache...sa fi mai atent la folosirea corecta a limbii Romana!Daca te exprimi asa si in rapoartele in care soliciti mutarea probabil cei care trebuie sa le citeasca refuza sa o faca!

In alta ordine de idei, eu cand m-am mutat de la un ipj la altul m-am dus direct la seful Ipj deoarece el decide acest lucru , iar treaba cu " seful sectiei si seful sectorului ca nu sunt de acord si de aceia nu-ti aproba raportul" sunt niste abureli, un fel de a pasa responsabilitatea!

Cauta pe forum si ai sa gasesti topicuri care dezbat aceasta tema, plus modele de rapoarte!

Succes!

Edited by cipri83
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.