Jump to content

Se acorda libere compensare pentru zilele de sarbatori legale ?

Liber

23 replies to this topic

#21 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 02 January 2012 - 11:33 PM

@IGAS ti se potriveste de minune username-ul, intradevar nu esti departe de ministru.
Citeste cu multa atentie si de mai multe ori posturile dintr-un topic inainte sa scrii cate ceva, altfel te faci de ras si nu faci altceva decat sa dovedesti ca habar nu ai pe ce lume traiesti.

#22 DannyBAD

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationBucuresti

Posted 03 January 2012 - 06:54 AM

E perfect raportul postat de Elvis, am discutat in seara asta cu liderul de sindicat si a zis ca e de ajuns atat si in caz ca nu se aproba, dupa ce in prealabil a fost inregistrat la secretariat, sa merg cu raspunsul la el si se rezolva.
Eu am lucrat 25,26 decembrie si 1,2 ianuarie asa ca macar la 4 libere ma astept si eu, mai ales ca nu sunt vreun nepot/lucrator pe sub birou/yes-man merg pana unde se poate pentru drepturile mele, m-am saturat sa mi se zica: ,, ai nici 2 ani pe aici si emiti pretentii!?!'' si la altii veniti odata cu mine din scoala sa se poate anual all-inclusive de sarbatori :emo-box:

Edited by DannyBAD, 03 January 2012 - 06:56 AM.

#23 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 04 January 2012 - 10:11 AM

View PostIGAS, on 28 December 2011 - 07:18 PM, said:

Am cerut sa mi se acorde liber în alte 2 zile( ianuarie) în schimbul celor lucrare pe 1 DECEMBRIE şi 26.decembrie. şi mi s-a răspuns ca nu se pot acorda întrucât noi cei care lucram în ture de 12 ore nu beneficiem deoarece avem liber de 24 respectiv 48 ore după serviciu şi deci nu pot cere libere compensare pentru cele lucrare în sărbători legale.

Nu conteaza daca lucrezi in ture ca tot 168 de ore esti platit! Daca depasesti168 de ore, seful tau trebuie sa-ti dea libere RECUPERARE pentru orele lucrate in plus! Cel putin la noi asa se intampla, dar dat fiind faptul ca traim in Romania, este posibil ca la voi sa nu se acorde. Poate ca seful tau nu este la zi cu chestia asta si te obliga sa faci munca patriotica! Si schimba-ti nick-ul acela ca esti penibil!

#24 DannyBAD

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationBucuresti

Posted 11 January 2012 - 07:06 PM

Revin cu precizarea ca astazi am mers cu raportul in cauza si s-a aprobat, singura diferenta intre ce am dus eu si ce a postat Elvis este legata de faptul ca a trebuit sa fac in plus 2 "rubrici" la partea de sus intre antent si "Raport din data de... " : una in care este de acord seful biroului, iar cealalata cu "aprob seful sectiei".
Bafta!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users