Jump to content
POLITISTI.ro

Neintelegere referitoare la despagubire intr-un accident cu victima


anonymous98

Postare recomandată

Buna ziua,

 

In urma cu 2 luni am fost implicat intr-un accident rutier, eu fiind cel care a cauzat accidentul. Am intrat intr-o depasire fara sa ma asigur, lovindu-ma frontal cu un alt autoturism, cercetarile pornind pentru un caz de vatamare corporala din culpa.

 

Desi ambele vehicule au fost declarate "dauna totala", victima accidentului ( soferul celuilalt automobil ) nu a patit nimic grav, a refuzat spitalizarea deoarece a zis ca se simte bine ( 0 zile spitalizare ) . A declarat ca nu doreste nici o dauna (de natura financiara) din partea mea, a refuzat atunci sa semnam la notar un act doveditor din motive personale.  

 

Mi-a fost retinut permisul de conducere, agentul asigurator a evaluat masina celuilalt sofer, insa acest sustine ca este nemultumit de suma acordata. Acum ma suna sa ajungem la o intelegere (sa-l despagubesc), insa i-am zis ca pentru orice despagubire, trebuie sa vorbeasca cu asiguratorul. Refuz sa platesc deoarece de aceea platesc polita de asigurare, altfel nu imi fac asigurare si cand produc un accident ii dau direct omului banii.

 

Ce se intampla daca nu ajungem la o intelegere?

 

Multumesc

Link către comentariu
  • Moderator

Dacă nu ajungeţi să vă înţelegeţi amiabil, vă veţi judeca pe cale civilă, toate cele trei părţi (una dintre părţi va fi şi societatea de asigurări). Recomandabil ar fi ca dacă ajungeţi în instanţa de civil, să-ţi angajezi un avocat specializat în litigii civile şi în special pe astfel de procese generate de despăgubirile în urma accidentelor rutiere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.