Jump to content
POLITISTI.ro

Neintelegere referitoare la despagubire intr-un accident cu victima


anonymous98

Recommended Posts

Buna ziua,

 

In urma cu 2 luni am fost implicat intr-un accident rutier, eu fiind cel care a cauzat accidentul. Am intrat intr-o depasire fara sa ma asigur, lovindu-ma frontal cu un alt autoturism, cercetarile pornind pentru un caz de vatamare corporala din culpa.

 

Desi ambele vehicule au fost declarate "dauna totala", victima accidentului ( soferul celuilalt automobil ) nu a patit nimic grav, a refuzat spitalizarea deoarece a zis ca se simte bine ( 0 zile spitalizare ) . A declarat ca nu doreste nici o dauna (de natura financiara) din partea mea, a refuzat atunci sa semnam la notar un act doveditor din motive personale.  

 

Mi-a fost retinut permisul de conducere, agentul asigurator a evaluat masina celuilalt sofer, insa acest sustine ca este nemultumit de suma acordata. Acum ma suna sa ajungem la o intelegere (sa-l despagubesc), insa i-am zis ca pentru orice despagubire, trebuie sa vorbeasca cu asiguratorul. Refuz sa platesc deoarece de aceea platesc polita de asigurare, altfel nu imi fac asigurare si cand produc un accident ii dau direct omului banii.

 

Ce se intampla daca nu ajungem la o intelegere?

 

Multumesc

Link to comment
  • Moderator

Dacă nu ajungeţi să vă înţelegeţi amiabil, vă veţi judeca pe cale civilă, toate cele trei părţi (una dintre părţi va fi şi societatea de asigurări). Recomandabil ar fi ca dacă ajungeţi în instanţa de civil, să-ţi angajezi un avocat specializat în litigii civile şi în special pe astfel de procese generate de despăgubirile în urma accidentelor rutiere.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.