Jump to content
POLITISTI.ro

Inselaciune prin posta


alexandrubisex25

Postare recomandată

Buna ziua. As dori sa aflu sfatul unui politist in legatura cu o teapa data prin posta romana. 

Recent, am trimis un colet prin posta cu un alt telefon decat ceea ce era cerut de catre client. Am fost sunat de politia din judetul respectivului client ca daca nu returnez banii inapoi titularului, mi se va face un dosar penal. As dori sa stiu, daca din moment ce voi primi banii de pe colet , si ii voi ridica , se mai poate face ceva? Totusi eu am trimis un telefon dar nu cel dorit de om, si el a mers pe propria lui raspundere, m-am inteles cu el ca sa ii trimit coletul. Vreau sa stiu daca voi ridica banii, si politistul va afla ca nu i-am returnat, voi cadea vinovat, mi se va putea intampla ceva? VREAU RASPUNS URGENT VA MULTUMESC ! STIMA ! 

  • Displace 2
Link către comentariu
  • Moderator

Eu sunt de părere că nu e vorba de nesimţire în acest caz, mai degrabă cred că e vorba de o întârziere a dezvoltării intelectuale ce se manifestă prin dificultăţi mintale sau psihice de a înfrunta situaţiile vieţii obişnuite. :)

  • Apreciez 4
Link către comentariu

Daca te-a sunat politistul deja ai dosar penal. Asa ca maine la prima ora , ca sa dai dovada de buna credinta,   ia legatura telefonic cu  organul de politie sau politistul care te-a sunat si problema se poate aranja in sensul ca  iti poate da o clasare.

Link către comentariu
  • Membru activ

Ce nesimtite sunt victimele in ziua de azi! Nu mai poti sa dai si tu o teapa ca tot omul ca se duc repede la Politie si se plang. Pfff... ce oameni!

 

Bisex, nu ai vrea sa facem si noi o astfel de afacere? Iti arat si ofer spre vanzare un iphone 6 de peste 3000 de lei, imi dai banii pe el, dar in realitate o sa-ti dau in schimb o gioarsa de telefon de 100 lei si noroc si la gara.

 

Iti doresc puscarie usoara. Macar regim semi-deschis sa fie.

  • Apreciez 4
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.