Jump to content
POLITISTI.ro

Glock 9x19 - de "jucarie"

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Se vede fotografia dar este urcata intr-o rezolutie foarte mare si din cauza asta n-o poti vedea, probabil ai intrat de pe telefon sau ai internetul foarte prost.

Sa-l stapanesti sanatos si sa-l folosesti doar in poligon. :)

Modificat de Alex87
  • Apreciez 1
Publicat

Se vede fotografia dar este urcata intr-o rezolutie foarte mare si din cauza asta n-o poti vedea, probabil ai intrat de pe telefon sau ai internetul foarte prost.

Sa-l stapanesti sanatos si sa-l folosesti doar in poligon. :)

Nu eram conectat de pe telefon ca nu mai am smartfeon ...  :pfft:  si internetul il am bun.

Probabil ca a uploadat eti din nou fotografia ca acum o vad...

• Membru
Publicat

:(  a inghetat butoiul cu apa si nu pot face balistica/amprenta glontului. Mama ei de dotare!

Vreau sa vina primavara sau incendiez butoiul.

Publicat

Bine ai venit in clubul nostru colegule .Inca o pata de par alb aparuta  pe capul sefului de la arme odata cu venirea ta .:):):):):)

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Va multumesc  :beer:

Unchiule, poi eu vreau sa plec cu el si in afara tarii.  ;)  :)

Publicat

Din pacate nu vei putea iesi cu el din tara daca il ai pe aparare si paza, doar daca iti iei unul pe tir sportiv si cu ala poti iesi cu invitatie de la cei care organizeaza concursuri sau vre-un club de tir de afara, altfel nu ai sanse sa iesi cu arma din tara. Felicitari pentru achizitie si sa nu ai parte sa tragi cu el in afara poligonului.:emo-yessir: 

• Membru
Publicat

Serios?

Eu stiam ca daca-i fac pasaport(carte) pot pleca cu el!

Am sa ma interesez si am sa postez.

Publicat

eti, să-ți dea Domnul să-l folosești doar în poligon, să nu ai nevoie de el împotriva cuiva. Și, cum spunea un coleg mai sus, bine ai venit în club!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Vreau sa schimb aparatele de ochire la "jucarie".

M-ar interesa aparate cu tritiu( sunt scumpe am inteles) sau alte variante, vopsea daca zic bine.

Daca ma puteti ajuta cu ceva link-uri de unde pot cumpara, va rog PM sau aici pe forum daca nu se considera reclama.

Va multumesc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.