maryo061090 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Buna ziua, Un politist are voie sa imi dea numerele jos de pe masina in contextul in care nu am actele la mine iar eu nu am vrut sa le dau jos? 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adrianPMO Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Da! Are voie. Presupun ca nu ai avut valabila polita de asigurare sau nu ai transcris auto si fostul proprietar a facut petitie la politia rutiera in acest sens. Zic sa revii cu picioarele pe pamant si sa pui mana pe legislatie. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted January 24, 2014 Moderator Share Posted January 24, 2014 Da, are voie. Imobilizarea unui vehicul se dispune de către poliţistul rutier în cazul săvârşirii de către conducătorul acestuia a uneia din următoarele fapte: [...] - conducerea unui vehicul despre care există date sau indicii că face obiectul unei fapte de natură contravenţională sau penală, după caz; - refuză să se legitimeze; Iar ăstea sunt doar două motive la care poţi fi încadrat. Abuzul e doar în mintea ta şi îţi recomand să pui mâna pe carte şi să citeşti legislaţia rutieră. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rusy Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Zi mersi ca ti le-a dat jos frumos, am un coleg le da cu tot cu bara. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru Alex87 Posted January 24, 2014 Membru Share Posted January 24, 2014 Observ ca a devenit un trend, o moda ca orice activitate intreprinsa de un politist este considerata din start ABUZ. Traim intr-un stat plin de abuzati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bogdanCVB Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 E cetatean european si are drepturi... . Deja prea multa lume se uita la reclama aia.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maryo061090
Buna ziua,
Un politist are voie sa imi dea numerele jos de pe masina in contextul in care nu am actele la mine iar eu nu am vrut sa le dau jos?
5 answers to this question
Recommended Posts