Jump to content
POLITISTI.ro

Contestarea unui PV si recuperarea carnetului

Postare recomandată

Publicat

In urma unui accident de circulatie in care consider ca nu sunt vinovat,carnetul mi-a fost retinut.In consecinta am contestat in instanta acest PV si in baza certificatului de grefa am recapatat carnetulDe la judecatorie printer altele mi s-a splicitat sa le transmit datele societatii la care este asigurat celalalt participant la accidental in cauza.Nu am de unde sa procur aceste date si ca atare am transmis tot ceea ce mi s-a solicitat mai putin datele societatii de asigurare ale celuilalt participant la accident.Ulterior mi s-a transmis de catre judecatorie ca,intruct nu am transmis datele solicitate cererea a fost respinsa.Ceea ce ma intereseza este daca am dreptul de a reface dosarul cu toate datele solicitate(pentru ca intre timp am facut rost si de informatia lipsa).In acest caz dupa depunerea dosarului trebuie din nou sa iau certificat de grefa pe care sa il duc la Politia Rutiera?

Cu stima

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Pentru nelămuriri şi întrebări privind mersul lucrurilor la instanţă trebuie să vă adresaţi unui avocat. Aici se oferă răspunsuri pentru nelămuririle privind munca de poliţie, nu consiliere juridică pentru contestarea măsurilor colegilor noştri. Problema dvs. nu are nicio legătură cu atribuţiile unui poliţist. Mulţumim pentru înţelegere.

• Apreciez 4
Publicat

Intrebarea era daca dupa ce reiau contestarea mai trebuie sa duc acel certificat de grefa la Politie.

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Tot avocatul dvs. este cel ce trebuie să vă lămurească şi în legătură cu această problemă.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.