Skip to content

Contestarea unui PV si recuperarea carnetului

Featured Replies

In urma unui accident de circulatie in care consider ca nu sunt vinovat,carnetul mi-a fost retinut.In consecinta am contestat in instanta acest PV si in baza certificatului de grefa am recapatat carnetulDe la judecatorie printer altele mi s-a splicitat sa le transmit datele societatii la care este asigurat celalalt participant la accidental in cauza.Nu am de unde sa procur aceste date si ca atare am transmis tot ceea ce mi s-a solicitat mai putin datele societatii de asigurare ale celuilalt participant la accident.Ulterior mi s-a transmis de catre judecatorie ca,intruct nu am transmis datele solicitate cererea a fost respinsa.Ceea ce ma intereseza este daca am dreptul de a reface dosarul cu toate datele solicitate(pentru ca intre timp am facut rost si de informatia lipsa).In acest caz dupa depunerea dosarului trebuie din nou sa iau certificat de grefa pe care sa il duc la Politia Rutiera?

Cu stima

• Moderator

Pentru nelămuriri şi întrebări privind mersul lucrurilor la instanţă trebuie să vă adresaţi unui avocat. Aici se oferă răspunsuri pentru nelămuririle privind munca de poliţie, nu consiliere juridică pentru contestarea măsurilor colegilor noştri. Problema dvs. nu are nicio legătură cu atribuţiile unui poliţist. Mulţumim pentru înţelegere.

• Author

Intrebarea era daca dupa ce reiau contestarea mai trebuie sa duc acel certificat de grefa la Politie.

• Moderator

Tot avocatul dvs. este cel ce trebuie să vă lămurească şi în legătură cu această problemă.