Jump to content
POLITISTI.ro

Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan

Postare recomandată

Publicat

Cateva pareri din "interior" despre aceasta scoala de agenti.Cum este programul si viata studentilor in cadrul scolii? Cate permisii aveti voie si in functie de ce criterii se acorda?Primiti burse de studiu?

Publicat (modificat)

Greu e sa dai search...  :hmmmt:

Acum am vazut ca nu e vorba de Academie.

Cate permisii aveti voie si in functie de ce criterii se acorda?

Nu vreau sa fiu rau, dar daca printre primele lucruri de care esti interesat sunt permisiile, ar fi, zic eu, o idee buna sa-ti reconsideri optiunile.

Modificat de Antoniev
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Mi se pare o prostie sa-i sugerezi sa-si schimbe optiunea pentru simplu fapt ca a adus in discutie si permisiile.

Sunteti mult prea critici.

Si asta mai ales din partea unei persoane care n-are nicio treaba cu sistemul.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cateva pareri din "interior" despre aceasta scoala de agenti.Cum este programul si viata studentilor in cadrul scolii? Cate permisii aveti voie si in functie de ce criterii se acorda?Primiti burse de studiu?

Program orientativ.

*6:00 trezirea (spălat, îmbrăcat, sector, mâncat, întâlnire cu dirigintele)

*8:00 -14:00 -cursuri

*14:00 -15:00 - masă de prânz...de la ora 16:00  posibile activităţi extracurriculare (în funcţie de dispoziţile date de conducere în ziua respectivă). 

*19:00 masa de seară şi apoi liber de voie sau studiu individual, în funcţie de individ.

Permisie ai de vineri de la ora 15:00 până duminică ora 22:00...excepţie permisia pe bază de raport pentru situaţii speciale şi situaţiile în care dirigintele iţi aprobă o învoire în oraş de 2-3 h pentru cumpărături sau mai ştiu eu ce alt motiv (1/2 ori pe săptămână...depinde de diriginte).

Burse pentru studii din câte îmi amintesc nu se dădeau ci doar o soldă în valoare de 20 sau 30 de lei lunar:))).

Modificat de Gemeni
  • Apreciez 1
Publicat

Imi spuneti si mie va rog ,daca exista diferente intre probele scrise din campina si cele din cluj ? ca grad de dificultate

Publicat

Pe mine ma intereseaza ,daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, daca se pot da permisii si in timpul saptamanii...de exemplu eu am un copil de 4 ani...daca acesta pateste ceva si trebuie sa merg urgent acasa, se va putea oare? Nu vreau sa ma gandesc la acest lucru ca la o optiune, insa as vrea sa fiu pregatita psihic in ceea ce urmeaza. Multumesc :)

• Moderator
Publicat

În timpul săptămâmii e greu de crezut să se dea astfel de învoiri. 

• Apreciez 1
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Ce nu a precizat Gemeni este ca si miercurea ai liber de la 15-19...daca ai media peste 9 poti sa iesi zilnic in oras pana la ora 19.sunt conditii bune,dar nu ai voie sa pleci asa pur si simplu pe motivul ca ai o urgenta. ,,urgentele" se rezolva pe baza de raport care poate fi aprobat sau nu...gandeste-te bine inainte sa faci pasul!

• Apreciez 1
Publicat

Greu e sa dai search...  :hmmmt:

Acum am vazut ca nu e vorba de Academie.

Nu vreau sa fiu rau, dar daca printre primele lucruri de care esti interesat sunt permisiile, ar fi, zic eu, o idee buna sa-ti reconsideri optiunile.

Antoniev,esti un mare critic in viata :lol: Vezi poate au mai aparut noi episoade din Flashpoint, serialul pe care vad ca il indragesti(care este foarte prost apropo). Nu esti "taticul" nimanui, asa ca las-o moale cu morala facuta oricaruia dintre noi,mai ales ca nu faci parte inca din sistem.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Nu am nimic cu persoana ta, doar ca aici cei care pun anumite intrebari se asteapta la un raspuns din partea celor ce cunosc subiectul, nu la judecati de valoare. Numai de bine :).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.