Jump to content
POLITISTI.ro

Ce este de facut cand ne sunt otraviti cainii de companie?


Ionuta

Recommended Posts

Buna ziua, am nevoie de sfatul dvs. in urmatoarea problema: locuim la casa in Otopeni din anul 2008 si suntem o familie cu 2 copii minori iar pana de curand si cu 2 catei - o catelusa cocker de 9 ani si un brac german de 4 ani. Vineri dimineata, pe 13 decembrie, am gasit catelusa moarta in cusca, cu spuma la botic.

 

Nu vreau sa va plictisesc cu detalii, dar trebuie sa va spun ca pentru toata familia a fost un mare soc, avand catelusa de la varsta de 2 luni; din cauza serviciului, ne-am mutat mult prin tara iar ea ne-a insotit peste tot, fiind pentru noi toti un element de stabilitate, practic era un membru al familiei.

 

Bracul parea ca se simte bine, insa imediat l-am dus la cabinetul veterinar sa-i faca preventiv tratament. Si bine am facut, pentru ca a doua zi s-a simtit si el rau, iar la analize mai amanuntite s-a constatat ca sunt simptome specifice otravei de sobolani. 

Acum este in afara pericolului, dar problema este ca de atunci il tinem in casa si il lasam in curte doar cat sa-si faca nevoile si atunci pazit de unul din noi.

Asta nu este o solutie, un brac nu este un caine pe care sa-l tii inchis in casa de la ora 7,30 dimineata pana la ora 16 cand ajung copiii acasa, de frica sa nu moara si el.

 

Intrebarea mea este: putem face sesizare oficiala la politie, in vederea cercetarii?  Cainii nostri nu umbla pe strada si avem motive sa credem ca otravirea a fost intentionata iar cel vizat a fost Max si nu catelusa.

 

Multumesc anticipat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.