Jump to content
POLITISTI.ro

Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor


NewsBot

Recommended Posts

Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!

 

În fiecare zi, la ora 11.00, o femeie cu capul acoperit iese din Centrul de cazare şi proceduri pentru solicitanţii de azil. Merge să-şi ia copilul de la grădiniţă. Ea are două fetiţe şi este dintr-o ţară în care teama reprezintă un mod de viaţă. Dragostea de mamă, războiul şi persecuţia au făcut-o să fugă cu copiii acolo unde a găsit siguranţă. A ajuns în România şi a solicitat o formă de protecţie. A fost primită cu căldură şi, cel mai important, i s-a dăruit speranţa unei vieţi noi. A urmat programul de integrare şi astăzi ea simte că face parte din societatea noastră, deşi nu ştia nimic despre România înainte să ajungă aici. 

Inspectoratul General pentru Imigrări lansează astăzi, 02 decembrie a.c., campania „Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!”Campania se desfăşoară, în perioada 02-23 decembrie a.c., şi are ca scop strângerea de bunuri prin contribuţie benevolă pentru persoanele solicitante de azil şi refugiaţi din România, acestea fiind dăruite în preajma sărbătorilor de iarnă.

Puteţi să vă alăturaţi cadrelor Inspectoratului General pentru Imigrări în demersul campaniei, fie cu un cadou cumpărat, fie cu jucării, rechizite, hăinuţe sau orice alte articole folositoare pentru copii şi adulţi. 

Vă aşteptăm la toate sediile Inspectoratului General pentru Imigrări din Bucureşti şi structurile teritoriale judeţene.

În Bucureşti la sediile din:

  • strada Nicolae Iorga nr.23, sector 1,
  • strada Vasile Stolnicul nr.15, sector 2,
  • strada Tudor Gociu nr. 24A, sector 4,
  • strada Eforie nr.3-5, sector 5,
  • strada Lt. col. Marinescu C-tin nr.15A, sector 5.

Adresele sediilor judeţene în care se desfăşoară campania se pot consulta pe site-ul oficial la adresa www.ori.mai.gov.ro, secţiunea Contact. 

Pentru detalii suplimentare persoana de contact este inspector de poliţie Ermina Mihai, tel 021/ 410.75.13 int. 19039, mobil 0740270029 

I.G.I. - Biroul Informare și Relații Publice

Link to comment

Domnilor de la Inspectoratul pentru Imigrari, creiere incinse si initiatori ai  campanie Daruieste Bucurie !( poate pentru voi si sefii vostri !), ca sa mai stoarceti bani de la angajati si cersiti prin asta publicitate gratuita, faceti bine si DARUITI PRIMA DATA DREPTURILE BANESTI ALE OAMENILOR VOSTRI si dupa aceea veniti la cersit, ca de va prind va mai dau dracului si amenda pentru cersetorie !

Daca am de facut donatii oricum le fac in nume propriu nu sa va laudati voi, ca asa va place voua sa va luati sefii si sa mergeti sa le donati, in  prealabil sa chemati presa sa va puteti lauda ce actiune umanitara ati facut voi, cum a curs sudoare ce grumazul vostru, cum v-ati rupt de la gura copilasilor, cum ati alergat ca furnicutele,  dar de fapt totul este pe spatele angajatilor.  Paraziti sociali !

  • Upvote 5
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.