Jump to content
POLITISTI.ro

Accident fara victime /autorul a fugit


Ione

Recommended Posts

vA ROG SA-MI RASPUNDETI!!!!!!Am nevoie de AJUTORUL dvs, Suntem disperati deja, cu nervii la pamant....Poveste incepe asa intr-o duminca noapte, mai exact inttr-o luni dimineata pe la 1 auzim o busitura in fata blocului, pana am ajuns la balcon autorul disparuse, am coborat si masina era facuta praf pe partea stanga, bara, far, capota, aripa, etc. Am sunat la politie dar nu a vrut sa vina nimeni. Ni s-a spus sa ne prezentam dimineata la politie... E corect?....Posibil...ma rog....

Am fost , am declarat, iar dl de acolo ne-a spus ca daca aflam ceva sa venim la el....daca el afla ceva ne anunta.. Cam asa s-a incheiat discutia... 

De mai bine de o saptamana umblam dupa filmari si alergam ca nebunii sa aflam cine si ce masina a fost implicata.....De la politie nu am mai aflat nimic...Intre timp am obtinut filmare cu masina, am si gasit masina intr-o parcare in apropiere de blocul nostru, aceeasi ca-n filmare, fara aripa, cu farul nou pus, i-am facut poze si i-am luat nr...Ne-am prezentat inapoi la politie, acelasi domn  ne-a dat adresa individului si ne-a zis sa mergem noi sa o dam la pace cu el?...EU VIN SI VA INTREB..DUPA CE CA NU A FACUT NIMIC SA AFLE CEVA DESPRE CAZUL ASTA...TOT NOI TREBUIE SA MERGEM LA ADRESA INDIVIDULUI VINOVAT?...

Sa continuam...la adresa respectiva ne-a raspuns o babuta care ne-a spus ca nu locuieste acel om la adresa aceea.... Am gasit in aceeasu seara masina parcata in acelasi loc, si i-am lasat un mesaj sub stergatoare..sa ia legatura cu noi...A doua zi ne-a sunat individul acesta si ne-a spus ca el a cumparat masina acum cateva zile si nu stie despre ce e vorba, nu are prea multe detalii despre proprietar si ca nu poate sa ne ajute prea mult....Ne-am prezentat inapoi la politie, la acelasi domn cu care am vb de la inceput....i-am spus tot ce s-a intamplat la care el ne-a spus sa ne intalnim cu acest om si sa incercam sa aflam detalii daca putem.....NU FACE NIMENI NIMIC....OARE E POSIBIL ASA CEVA..VA INTREB DOMNILOR AJUTATI-MA SI SPUNETI-MI DACA E POSIBIL ASA CEVA.....GASESTI MASINA FACUTA PRAF IN PARCARE SI NU FACE NIMENI NIMIC....POLITIA NU A MISCAT UN PAI...NOI ALERGAM DE ATATEA ZILE TOT INCERCAND SA AFLAM CEVA...DUCEM TOATE INFORMATIILE LA POLITIE SI NU FACE NIMENI NIMIC...NU ESTE POSIBIL...SPUNETI-MI DACA E CORECT ASA...SI SFATUITI-MA CE SA MAI FAC..CA SIMT CA CLACHEZ PSIHIC....O SA ADUC SI PRESA SI TOT CE TREBUIE NUMAI NUMAI O SA FACA CEVA CINEVA SA IL CHEME CINEVA PE INDIVIDUL ASTA SA DEA SOCOTEALA?...UNDE TRAIM?..... VA ROG SA-MI RASPUNDETI!!!!

Link to comment
 • Moderator

La accidentele soldate numai cu pagube materiale, poliţia nu se deplasează la faţa locului, scrie în codul rutier, ar fi trebuit să ştii.

Ai depus o plângere scrisă?

Link to comment
 • Moderator

Ai depus plângere scrisă la poliție?

PS: te putem înțelege că ești nervos și supărat, dar nu e nevoie să țipi, pentru că asta semnifică scrierea cu majuscule.

Link to comment

Scuzati-ma dar nu este tipat..este doar un strigat de ajutor...la faptul ca nu s-a miscat un pai in sensul asta.....plangere este depusa....am scris toate detaliile in mesaj...


Cunosc codul rutier...credeti-ma...poate ca ar trebui schimbate multe in sensul asta ..pentru ca de multe ori parca traim in jungla...

Link to comment
 • Member

Accidentele usoare se pot rezolva pe cale amiabila. Pobabil faptuitorul era fie sub influenta alcoolului fie nu avea asigurare si de asta a fugit. Poate o plangere la parchet o sa pun in miscare cercetarile.... Colegii mai experimentati te pot sfatuii mai bine decat mine. 

Edited by emilw12
Link to comment
 • Moderator

Din primul post nu reiese dacă ai depus sau nu plângere scrisă. Dacă ai făcut-o, atunci nu te mai duce tu la băbuţă acasă sau să încerci să iei legătura cu propietarul maşinii. Mergi şi interesează-te la poliţia rutieră (sper că şi până acum tot acolo ai fost şi nu cumva pe la gardienii publici) vezi cui i-a fost dată spre soluţionare plângerea ta. Poţi afla acest lucru la secretariat. Dacă e vorba despre cel cu care ai mai vorbit de câteva ori, atunci du-te în audienţă la comandant şi explică-i că plângerea ta a repartizat-o unui puturos. Mai departe ştie el (şeful) ce are de făcut.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

La poliție ai depus plângere scrisă în care să soliciți tragerea la răspundere a conducătorului auto vinovat?

Asta te-am întrebat, pentru că din ce ai povestit bănuiesc că tu doar ai solicitat eliberarea unei autorizații de reparație.

Link to comment

Nu cred ca a fost vorba de vreo plangere scrisa impotriva vinovatului, politistul nu mi-a pomenit de asa ceva...si nefiind in domeniu, nestiind nu am avut de unde sa stiu...el mi-a zis sa merg sa-l caut pe ala....si atat...Tocmai de asta v-am cerut sfatul...Va multumesc pentru raspunsuri..o sa merg mai departe...sper sa se rezolve ceva....E oarecum nedrept...stiti...stau cu masina in parcare..pentru ca nu se poate circula cu ea...(aripa impiedica rularea rotii) iar vinovatul o are pe jumatate reparata, nu stiu pe ce baza..si uite asa....Multumesc mult pentru sfaturi....

Link to comment
 • Moderator

Mergi şi depune o plângere scrisă. Pe o coală albă scrii ca titlu "Domnule Comandant", după care cu alineat "Subsemnatul" numele. prenumele şi celelalte date ale tale de identificare, (inclusiv un nr de tel la care să poţi fi contactat uşor), după care scrii "vă aduc la cunoştiinţă urmăoarele:" Şi povesteşti cu un cât mai mare lux de amănunte ceea ce ne-ai spus şi nouă aici. Iar la final scrii aşa: "vă rog să luaţi măsurile prevăzute de lege". Depui plângerea şi soliciţi număr de înregistrare. Ai avut ghinionul să dai de un plictisit de viaţă şi un puturos, peste tot există şi dintr-ăştia.

 • Upvote 5
Link to comment
 • 8 years later...

Azi in jurul orei 19:30 am sters pe cineva cu partea stanga fata, venind din spatele lui el a franat brusc si a facut stanga, persoana in cauza si-a continuat drumul fara ca sa se mai opreasca desi eu l-am clasonat ca sa vedem ce si cum,m-am dus dupa el si nu l-am mai gasit nicicum. Am fost la politie am anuntat cele intamplate nu sunt pagube materiale in sensul in care nu am farul spart si nici el stopul dreapta spate eu am doar bara fat stanga zgariata usor se scoate la un polis. Problema este ca in momentul in care eu l-am clacsonat el si-a stins becurile de la nr imatriculare si si-a continuat drumul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Am anuntat cele intamplate la politie, si acum astept, intrebarea mea este. Ce se intampla dupa 24h daca persoana nu anunta ce si cum ?, in contextul in care nu stiu cine era deoarece nu i-am putut citi nr de inmatriculare.

Link to comment
 • 3 months later...

Buna ziua,

Pe scurt am fost acrosat intr-o intersectie de o masina care si-a continuat drumul. Am retinut numarul de inmatriculare si am fost la politie sa declar accidentul. Dupa o luna jumatate sunt chemat la sediu si mi se arata poze cu masina care nu are nimic. Desi sunt camere in intersectie "nu functioneaza". Caz inchis din "lipsa de probe".

Ce pot sa fac in situatia asta? Precizez ca mai eram cu cineva in masina.

Va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.