Skip to content

Masina inmatriculata Romania inainte de 2007

Featured Replies

Buna Ziua

Am cumparat o masina care este inmatriculata in Romanin an 2005,am facut autentificarea si primi pasi pentru a o trece la nume,la RAR Sibiu a fost tatal meu cu masina,poate din cauza ca nu le-a dat nimica la baieti aia miau scos CO2 186g/km si mia scris in carte,m-am informat peste tot la masini exact k a mea si au cu 40-50 mai putin,cum pot verifica daca este adevarat ce miau trecut domni de la registru pe carte?cu Co2 acesta taxa este mai scumpa de cat am cumparat eu masina,

Am vrut o masina gata inmatriculata crezand ca o sa scap de taxa si acuma o tin in fata blocului pana lamuresc lucrurile,nici omul de la care am cumparato nu mia zis k se plateste taxa,as putea scapa cumva de aceasta taxa???

Va Multumesc 

Nu! Pentru autovehiculele inmatriculate in Romania inainte de 01.01.2007, pentru care nu s-a platit taxa de prima inmatriculare, in eventualitatea schimbarii detinatorului, acesta este obligat sa plateasca taxa de mediu. "Baietii" de la RAR nu ti-au scos ei 186 gr/km, ci asa emite autoturismul tau. Sunt valori generate automat de sistemul de diagnoza al RAR, in functie de motorul fiecarui autovehicul.

• Author

Dar ce e foarte curios este ca am cautat peste tot masini exact ca a mea si nu are co2 asa de mare,am fost la verificare gaze la un service autorizat si miau iesit gazele bune,as putea sa mai repet o data gazele tot la RAR sau nu mai pot,vreau sa fiu de fata cand i da valoarea.este posibil??

Va Multumesc

• Moderator

Numai cei de la RAR cred că pot să-ţi răspundă la această întrebare.