Jump to content
POLITISTI.ro

Este corect ca un agent sa retina C.I. a unei persoane

StefanD

Recommended Posts

In urma cu un an un agent dintr-un sat mi-a retinut toate actele personale timp de 45 min., numai dupa apelul la 112 acesta a inteles ca savarseste o

In urma cu 2 ani asist la o scena de film , in sectia de politie agresorii invitati ameninta victima , intrebat dl. ag. de ce le-a permis? rasp. acestia sau adresat pe un ton placut(?)ha

Rugat sa faca o reconstituire potrivit afirmatiilor sale"stie ca batrana" refuza intervine un coleg de-al sau si gaseste alt vinovat.

Materialul probator dispare si colegul  preia lucrarea, hartuieste .

Imi sta in spate( ma intalnesc cu acesta pe strada .... , ce mai faceti domnu? in concediu!, impreuna cu mine?.

Trece un an , martorul ma viziteaza(nu eram) la o ora intorcandu-ma la .... hop si dl ag impreuna cu martorul pe o strada paralela.

Ce poti face ?intr-o situatie precum aceasta.

• Downvote 9
  • Moderator

Când vei fi ceva mai coerent, întoarce-te şi mai încearcă să postezi concret nelămurirea pe care o ai, pentru că în această seară nu ţi-a reuşit mare lucru. Nu se înţelege mai nimic din tentativa de a posta povestea respectivă. Încearcă când eşti ceva mai lucid.

Primul ag avea in  lucru un dosar unde aveam calitate de martor, fiind chemat am luat act de povestea descrisa.

Ag. nr. 2 intervine fiind din cadrul BCI.

Ag. nr.3 imi retine actele personale.

Ag. nr.4 ma agreseaza verbal  in plina strada.

Intrebarea este

Agentul are dreptul sa retina actul de identitate?

• Downvote 2
  • Member

La cum legi tu cuvintele intr-o fraza arata capacitatea creierului de a face niste conexiuni, de a intelege unele lucruri (printre care si ce ai vrea tu sa transmiti) si modul in care reusesti tu sa transmiti un mesaj.

Daca tu nu esti in stare sa spui ce ai in minte (acolo cat e) de unde ai tu garantia ca tie chiar ti-au fost retinute actele abuziv, chiar ai fost agresat verbal? Sau esti unul dintre cei care "fura curent cu capul" ? :blink::wacko:

• Upvote 1

Se pare ca am omis sa arat ca in acea lucrare am fost audiat eu si o alta persoana,(martori).

La acea persoana faceam referirea "martor".

Ce este grav?

• Downvote 1
  • Member

Primul ag avea in  lucru un dosar unde aveam calitate de martor, fiind chemat am luat act de povestea descrisa.

Se pare ca am omis sa arat ca in acea lucrare am fost audiat eu si o alta persoana,(martori).

Dupa cum am spus ... furi curent cu capul.

Nu ne intelegem ...victima a propus audierea mea ,eram acolo.

Citat la o data ulterioara eu si celalt  martor am descris situatia intr-un fel agentul nr.1 a continuat pe varianta initiala, intervine ag. nr.2 schimba versiunea primului si ...

• Downvote 1

Sa inteleg ca e o chestie generalizata? caz la misto?

Adevarata victima era o minora de 4 luni, aflata in grija mamei sale.

Cred ca ag. nr.2 a utilizat serviciile propuse de loial,prin referat ,practica chiromantia.

La acea persoana faceam referirea "martor".

Ce este grav?

Ce este grav??/ Tu recitesti ce scrii?Da? Si intelegi ceva? 

Care a fost ultimul diagnostic de la psihiatru pe care l-ai primit?

Raspunsul dlui Catalin este corect, cu mentiunea ca actul de identitate valabil nu poate fi retinut de nici un organ decat in anumite imprejurari (deteriorat sau prezinta ...),nu? asta am intrebat...

Ce legatura are mansarda? cu intrebarea

In sfarsit ai legat o fraza coerenta.

Citeste aici:

CRETÍN, -Ă, cretini, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de cretinism; imbecil, idiot. ♦ (Om) stupid, absurd. – Din fr. crétin. 
Sursa: DEX '98 (1998)

Cu alte cuvinte,postarile tale sunt absurde si stupide.De aici rezulta diagnosticul.

Rectfic :

i.Nici macar ultima fraza nu a fost coerenta in totalitate.Se ,,solutioneaza pe principii nervoase?

Hai ca m-am distrat .

Nu mai polua forumul cu idiotenii .Cauta-ti un alt loc de joaca.

Edited by arcan
  • Upvote 1

Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce au trebuit să treacă şi să suporte acei poliţişti ce au fost nevoiţi să-l audieze, asta dacă povestea nu este doar rodul imaginaţiei sale.

Edited by Anonymous

Intrebarea era adresata unui politist relativ impartial care isi poate imagina cum este sa-ti vezi copilul agresat si sa nu poti interveni, deoarece, unii sunt mai presus de lege, nu unui psiholog.

Acei politisti nu au trecut prin nimic , ei au scris ce au vrut si... au solutionat cum au vrut.

Anonymus, compasiunea nu-si are locul in contextul in care viata si integritatea unui copil sunt la cheremul unora care dicteaza ceva de genul ; scrie si tu acolo, nesolutionata de parchet.

Exista o Directie pentru protectia (copilului) , politistii pe care ii compatimesti nu au declinat competenta avand in vedere ca in cauza era vorba de o minora.

Audierea mea a declansat antipatii si reactii de genul celor enuntate de...