Jump to content
POLITISTI.ro

AK 47 vs AK 74 - care e diferenţa, ce le deosebeşte?

Postare recomandată

Publicat

Salut

Am citit pe un blog străin un articol despre armele din dotarea armatelor, iar acolo era şi o fotografie interesantă în care se poate vedea ce model de armă foloseşte armata fiecărei ţări. Am observat că în Africa este folosită în general AK 47, iar ruşii au AK 74.

Am văzut că avem pe aici colegi pasionaţi de arme şi de aceea vă întreb care e diferenţa între AK47 şi AK74?

post-5692-0-70156900-1380211743_thumb.pn

PS: În România apare un PA Md 86!? Eu ştiam că avem modelul românesc de AK47. Aceasta este denumirea ei oficială, nu P.M.?

Mulţumesc anticipat pentru lămuriri.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

ak 74 are selectorul de foc in trei trepte fata de ak47. Este vb de ''foc'' in serii scurte,mai exact trei cartuse la o apasare a tragaciului,mai are ''ascunzatorul de flacari'' sau ''zburatura de la gura tevii'',cum vrei sa.i spui,diferita si este putin mai grea.Putin.

• Marius a eliminat recomandarea pentru acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.