Jump to content
POLITISTI.ro

Inscriere admitere cu acuzatie de furt calificat

Rby

Recommended Posts

Deci,pe scurt,intr.o zi m.am trezit cu politia in fata usi cautandu.ma pe mine(precizez am fost, si inca sunt minor, am 17 ani,atunci am 15 la inceperea procesului nsi 16 la sfarsit),spunand ca sa depus o plangere asupra mea si unei alte persoane pentru furt calificat, pe mine ca complice la furt calificat toate s.au intamplat in felul urmator am iesit din club, prietenul meu care consumase bauturi alcolice mi.a zis cum ca el vrea sa mearga cu bicicleta acasa, i.am zis du.te el a luat o bicicleta si ne.am oprit in fata altui club,el a "parcat" bicicleta in fata clubului, eu peste 1 ora am plecat acasa, nestiind ce se va intampla cu bicileta sau cu el.

Nu am venit , nu am plecat impreuna, furtul nu a fost discutat inainte de noi, a doua zi am dat declaratie, intr.un final mi sa dat printr.o citatie cum ca am fost scos de sub urmarirea penala si solicitat sa platesc o amenda administrativa care constituie chetuielile judiciare 500 roni in total. deci intrebarea mea ar fi: acest lucru im i intra in cazier? adica va fi prezent? constituie un obstacol in admiterea mea la scoala de politite chiar daca mi sa precizat cum ca am fost scos de sub urmarirea penala?

+furtul a fost inregistrat de camerele video exterioare al localului, cum ca el ia bicicleta, si se urca pe ea.

Edited by Rby
  • Downvote 4
  • Moderator

...prietenul meu care consumase bauturi alcolice mi.a zis cum ca el vrea sa mearga cu bicicleta acasa, i.am zis du.te el a luat o bicicleta...

Adica el avea o bicicleta si te-a intrebat pe tine daca poate sa mearga cu bicicleta sau tu l-ai incurajat sa mearga sa-si aleaga una de pe strada?

Solicita un extras din cazierul judiciar si vezi ce scrie in el.

In ce priveste admiterea la una din scolile de politie, reciteste-ti postarea si vezi ce obstacole ai mai avea :D

Edited by danpin
  • Upvote 1

el atat mi.a zis , cumc ma vrea sa mearga cu bicicleta acasa i.am izs:"du.te" si m.am dus in fata, nu stiam pana in urmatoarea zi ca acea bicicleta nu este al lui si ca a fost furata,acest tip a primit recent 5 ani cu suspendatare pentru un alt caz.

deci daca nu este prezent in cazier atunci ar fi un obstacol sau nu pentru mine? nu vreau raspunsuri ironice.

Edited by Rby
  • Moderator

Banuiesc ca nu ar fi un obstacol sa te inscrii la examen, insa pana la a-l trece mai ai multe lipsuri.

De ce ai vrea tu, cu un asa de puternic spirit civic, sa te faci politist?

Cine te recomanda?

am renuntat la armata care e visul meu,din cauza ingrijorari parintilor, as.i dori sa devin politist din pura pasiune pentru arme , actiune, curiozitate si lucrul in echipa dupa parerea mea ar trebui sa lcurezi in domeniul care iti face placere nu intr.unul care te obliga.

• Moderator

... pura pasiune pentru arme , actiune, curiozitate si lucrul in echipa ...

La vanatori nu ti s-ar potrivi mai bine? Si nu se cere atat de multa gramatica...

• Upvote 1
  • Moderator

Legea 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar

ART. 2

În cazierul judiciar se ţine evidenţa persoanelor condamnate ori împotriva cărora s-au luat alte măsuri cu caracter penal sau administrativ.

• Upvote 1
  • Moderator

Orice titlu şi propoziţie începe cu literă mare, îţi vine să crezi?

Orientează-te către altceva, pentru că insulţi cele mai elementare reguli ale gramaticii române.

• Marius changed the title to Inscriere admitere cu acuzatie de furt calificat