Jump to content
POLITISTI.ro

Asigurare si revizia tehnica falsa

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna tuturor! Am si eu o intrebare daca ar putea cineva sa ma ajute..Sunt intr-o situatie nu chiar placut-o..si nustiu bine iesirea din ea. Am o masina cu numere inmatriculate in Bulgaria, respectiv cu asigurarea si inspectia tehnica facuta acolo. Masina o am de citiva ani si mereu am inoit asigurarea si inspectia tehnica conform termenelor . Circul des. Cind am intrat in tara totul a fost in regula cind era nevoie iar sa ies, vamistii mi-au spus ca asigurarea si inspectia tehnica este falsa, respectiv mi s-au retinut numerele de inmatriculare (placutele) si permisul de conducere, masina respectiv a ramas in vama. Mi-au dat doua dovezi, niste foi mici tipizate in care se mentioneaza in una despre retinerea permisului si in alta despre retinerea numerelor, in ambele notat prin bifa: fara drept de circulatie, si retinut conf. art. 85 alin.4 din OUG 195/2002,si o dovada de ridicare a bunurilor si inscrisurilor in care se mentioneaza despre cartea verde ridicata, contractul de incheiere a cartii verzi, inspectia tehnica periodica, talonul de control asigurare . Mi s-a spus ca daca fac asigurare si inspectie noua mi se returneaza placutele inapoi, iar permisul trebuie sa-l ridic de la o sectie de politie. Am fost cu tralul la Bulgaria sa vad care e situatia si mi s-a declarat ca acea seful firmei recent a retras toti banii si astfel s-au anulat toate asigurarile...Am facut din nou altele noi si venind la vama nu am putut face nimic, mi-au spus ca nu am inteles corect, ca ei nu mai au acolo nimic. Poate cineva sa-mi spuna ce as putea face in astfel de caz si daca vamistii erau in drept sa-mi retina permisul de conducere fara a-mi da ceva provizoriu?

Modificat de Marcus333
  • Moderator
Publicat

Aşa scrie pe documentele primite, "vamiştii"? Sau e vorba de Poliţia de Frontieră?

Publicat

In cazul tau a fost intocmit un dosar penal.Intereseaza-te sa vezi cine efectueaza acum cercetarile in dosar.

Publicat (modificat)

Imi cer scuze Marius am scris in graba..politia de frontiera...

Modificat de Marcus333
Publicat (modificat)

stie cineva ceva referitor la permis?

Modificat de Marcus333
  • Moderator
Publicat

Dacă instanța te găsește vinovat și te condamnă, permisul de conducere se anulează.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.