Jump to content
POLITISTI.ro

Susţinerea examenului pentru permis dacă nu am buletinul

Postare recomandată

Publicat

Salut,

Am si eu o intrebare, ma pot programa pentru examenul teoretic (pentru permis de conducere - cat B) in cazul in care nu am buletin ? (am facut cerere pentru ca expirase (la 18 ani) si inca nu l-am primit.)

• Membru
Publicat (modificat)

Ordinul nr. 82 din 07.06.2013 pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere

Articolul 6

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

Salut pentru susținerea examenului pentru categoria D cetățean roman cu permis de conducere englezesc (categoriile ABCE dobândite în Romania) se poate înscrie la examen auto în România 

• 5 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua, mâine susțin proba practică la examenul auto și nu îmi mai găsesc buletinul. Pot da examenil daca mă prezint cu certificat de naștere în loc de buletin?

• Marius a modificat titlul în Susţinerea examenului pentru permis dacă nu am buletinul
  • Moderator
Publicat

@badutandreicosmin examinatorul are obligaţia să stabilească identitatea candidatului, iar acest lucru se face cu actul de identitate (document care are fotografie). În consecinţă există posibilitatea să nu poţi susţine examenul.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Bună ziua! Acum câteva săptămâni mi-am pierdut buletinul. Am depus actele ca să îmi fac unul nou și speram să îl primesc până când voi susține proba practică a examenului auto, însă nu l-am primit. Între timp, am recuperat buletinul pierdut. În câteva zile voi susține proba practica a examenului auto si am doar buletinul trecut pierdut, iar cel nou nu este emis încă. Întrebarea mea este: Pot susține examenul auto cu buletinul acesta (care nu este expirat, este doar trecut pierdut) dacă cel nou nu a fost emis încă?? Am auzit mai multe variante de răspuns la această întrebare și nu știu cum să procedez.

• Moderator
Publicat (modificat)

@NedelcuMaria1567 daca ai anuntat oficial despre pierderea lui (banuiesc, ca da, din moment ce il astepti pe cel nou), cel vechi devine nul de drept iar utilizarea lui poate atrage probleme!

Modificat de CITADELA

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.