Skip to content

Problema inmatriculare auto fara fiscal

Featured Replies

Buna ziua, am cumparat un auto de la un intermediar din slatina,care la randul lui a cumparat-o de la o firma din brasov, samsarul nu a bagat-o la financiar(la primarie) si mi-a vandut-o mie cu act de V-C si toate actele talon ,cartea, etc.Pentru inmatriculare pe numele meu imi trebuie fiscal de la intermediar care nu-l mai gasesc. am sunat la primarie la slatina si am spus situatia si ca sunt de acord sa platesc impozitul la masina cat timp a stat la el si sa scot fisa fiscala ,dar mi-au spus ca nu se poate.

In cazul acesta ce pot face?

Multumesc

Solved by Sache

• Moderator

Te poţi adresa instanţei de judecată, solicitând ca prin hotărârea care o va da, să dispună transferul de proprietate.

Eu tot nu inteleg de ce aruncati niste bani pe un autoturism care nu are actele in regula.

• Author

Nenorocitu mi-a spus ca scoate fiscal si imi trimite in 2-3 zile, dar eu cand m-am dezmeticit mi-am dat seama ca nici nu a trecut-o la primarie.

Si cu instanta de judecata pot rezolva in Bucuresti(de unde sunt eu) sau in Slatina(de unde e samsarul)?

• Solution

Te poti adresa instantei de judecata ce are in competenta sa teritoriala localitatea de unde ai cumparat autovehiculul.

• Author

Multumesc Sache

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.