Jump to content
POLITISTI.ro

Cazare in Campina


MariaGrd
 Share

Recommended Posts

Buna!As vrea sa stiu daca este vreo fata de pe acest forum care da la Scoala de Agenti si vrea sa stabilim sa luam impreuna o camera la o pensiune sau la o gazda.Daca e din Neamt,cu atat mai bine.Daca e cineva,sa ma contacteze pe privat.Stiu ca inca nu ati primit rezultatele la psihologic si  nu ma astept sa va ganditi de pe acum la asta,dar poate dupa ce aflati v-ar interesa ideea mea.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Daca dai la campina si ti-ai gasit o colega cu care sa imparti camera, da-mi un semn. Te pot ajuta cu-o pensiune daca doresti, iti dau un nr. de tel. La aceea pensiune am stat si eu anul trecut, cand am dat admiterea! Este cea mai ok din campina, costa apr. 80 lei, 40 lei de persoana, sau daca stai toata perioada admiterii, poti negocia pretul! Iti trimit si poze cu pensiunea si cu camerele daca doresti!

Ceau si bafta la admitere! ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Din moment ce o porneşti pe un drum ştii ce te aşteaptă. Eşti conştient/ă că vor fi şi gropi sau bolovani. Sunt sătulă de unii bărbaţi fătălăi care se plâng mai rău ca femeile, dar nu-s în stare să bată un cui. Nimic nu e uşor în viaţă, iar meseria de poliţist nu se potriveşte oricui. Au ajuns femeile să fie mai ambiţioase decât unii bărbaţi.

Edited by georgya
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Daca ar fi fost sa raman in tara as mai fi incercat la Politie,la Academie.Dar mi s-a ivit ocazia sa studiez in strainatate si e foarte bine.Nu regret ca nu am fost admisa,poate din contra.Si nu sunt genul de persoana care sa spuna ca nu am fost admisa pentru ca se intra pe pile sau mai stiu eu ce.Nu am reusit pt ca nu m-am pregatit destul.Daca vrei cu adevarat,se poate.Eu nu mi-am dorit chiar atat de mult,ar fi fost doar o facultate pe care o alegeam sa o fac in Romania in ideea ca voi avea loc de muna dupa.Dar viata rezerva surprize cand te astepti mai putin si cand ai impresia ca toate usile ti se inchid ti se dezvaluie alte si alte oportunitati de fapt,Numai bine si succes celor care simt o chemare spre aceasta meserie!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.