Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar

Conquer

Question

Daca urmez Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar nu mai am posibilitatea de a face alte studii superioare mai departe?Am inteles ca pot face Academia doar la fara frecventa, nu mai pot urma la stat deoarece deja am fost intretinut de stat la Vasile Lascar.

Astept raspunspun vostru,sunt in dubii daca sa mai ma prezint la admitere sau nu.

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Platesti in rate egale! :)

Lasand gluma la o parte, am avut colegi care si-au dat demisia inainte de zece ani si au fost nevoiti sa plateasca scoala, proportional cu anii lucrati, iar plata s-a facut in mai multe transe.

• 0

Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar mai am o intrebare importanta. Am gasit acest articol din Legea Educatiei Nationale: (6) "O persoana poate beneficia de finantare de la buget pentru un singur program de licenta, pentru un singur program de master si pentru un singur program de doctorat."  Dar totusi am o nelamurire:  aceasta lege se aplica doar in cazul in care ai terminat o facultate la buget, sau si daca doar ai inceput-o?

• 0

"...pentru un singur program de licenta...", iar licenta o poti lua dupa ce termini facultatea, nu daca o incepi!

Sper ca ai inteles!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.