Skip to content

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar

Featured Replies

Daca urmez Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar nu mai am posibilitatea de a face alte studii superioare mai departe?Am inteles ca pot face Academia doar la fara frecventa, nu mai pot urma la stat deoarece deja am fost intretinut de stat la Vasile Lascar.

Astept raspunspun vostru,sunt in dubii daca sa mai ma prezint la admitere sau nu.

• Moderator

Ba da, poţi.

• Membru

Scoala de Politie este postliceala, prin urmare poti urma cursurile ADP la zi.

Dar trebuie sa platesti scoala nu?

Din cate stiu, da.

Sau se poate din ce am inteles sa-ti ia un procent din salariu pana platesti in totalitate scoala?

Platesti in rate egale! :)

Lasand gluma la o parte, am avut colegi care si-au dat demisia inainte de zece ani si au fost nevoiti sa plateasca scoala, proportional cu anii lucrati, iar plata s-a facut in mai multe transe.

Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar mai am o intrebare importanta. Am gasit acest articol din Legea Educatiei Nationale: (6) "O persoana poate beneficia de finantare de la buget pentru un singur program de licenta, pentru un singur program de master si pentru un singur program de doctorat."  Dar totusi am o nelamurire:  aceasta lege se aplica doar in cazul in care ai terminat o facultate la buget, sau si daca doar ai inceput-o?

"...pentru un singur program de licenta...", iar licenta o poti lua dupa ce termini facultatea, nu daca o incepi!

Sper ca ai inteles!

Mersi, am inteles.

Cred ca acest topic poate fi inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.