Jump to content
POLITISTI.ro

Ce pot face politistii in acest caz?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! In comuna unde locuiesc sta o fetita de 13 ani,prietena cu sora mea impreuna cu tatal ei si parintii acestuia.In urma cu 2 luni am aflat ca bunicii o bat si o infometeaza,tatal ei fiind la servici in alt oras.Dupa o astfel de bataie a plecat la o colega,si s-a intors acasa dupa ce bunicii i-au amenintat pe parintii respectivei ca vor face reclamatie la politie pt rapire.Dupa acea intamplare au incetat bataile,insa tatal ei s-a intors acasa si o trimitea la diferite persoane din sat sa imprumute bani.Sambata a batut-o pt ca a trimis-o fara bani sa cumpere tigari si nici o vanzatoare nu a vrut sa-i mai dea,pt ca au datorii neachitate.Duminica dimineata a trimis-o din nou,iar fata a plecat pe jos la postul de politie din sat,care este destul de departe,unde le-a povestit politistilor ce s-a intamplat si le-a spus ca ar vrea sa plece la mama ei,despre care nu stie nimic de mai multi ani.Domnii politisti au gasit-o pe acea doamna si i-au spus ca de luni se ocupa de caz. Azi a venit fata la noi,ne-a spus ca tatal ei i-a rupt nr de telefon al unui domn politist si ca nu are voie sa plece de acasa decat daca o trimit ei la magazin.Cum as putea sa o ajut?Daca voi suna la postul de politie sa intreb daca au gasit-o pe acea femeie voi primi aceasta informatie?Ce ar putea face domnii politisti in acest caz?Plangea ca vrea sa plece la mama ei pt ca o ameninta mereu ca o vor bate iar...

Imi cer scuze pt eventualele greseli.

• Moderator
Publicat

Cred că mai eficientă ar fi o sesizare către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

De exemplu, decăderea din drepturile părinteşti poate fi dispusă de către instanţa de judecată la cererea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.