Jump to content
POLITISTI.ro

Declaratie ca victima netransportabila a unui accident de circulatie


111856

Recommended Posts

Sunt vicima unui accident de circulatie care a avut loc in 30.06.2013 la 200 km de Bucuresti;  am o fractura de col femural ,sunt operata si imobilizata. Dupa accident nu am dat declaratie pt ca m-au trimis in urgenta la Bucuresti pt interventia chirurgicala. Mentionez ca eram pasager dreapta spate si sunt singura ranita , iar vinovat este cel care venea din sens opus si, neadaptand viteza la carosabilul umed ,in curba fiind, ne-a acrosat si rasturnat. Intrebarea mea este ce modalitate am de a da acum declaratia pt ca nu pot ajunge prea curand in localitatea respectiva (din ceea ce spune doctorul, recuperarea va dura 5-6 luni), iar politistul care a facut constatarea accidentului spune ca trebuie sa merg acolo pt declaratie; daca astept, trec cele 60 de zile pe care le am la dispozitie pt plangerea penala. Sper ca m-am exprimat corect si multumesc anticipat pt raspunsurile d-tra! 

 

Link to comment

Plangerea prealabila poate fi formulata si de reprezentantul legal al persoanei vatamate care potrivit legii pot fi, parintii, tutore, curator, sau prin mandatar. Mandatul trebuie sa fie unul cu caracter special iar procura va fi atasata la dosar. Vrei să faci plângere sau trebuie să dai o declarație ?

Edited by Dan
Link to comment

As vrea sa fac plangere deoarece soferul vinovat ma trimite la asiguratorul lui pt spitalizare si toate costurile;am inteles ca acel asigurator este destul de rau-platnic,iar costurile pe care le-am suportat si le mai am de suportat sunt destul de mari..si cele mai multe nu sunt cu chitanta;cred ca trebuie sa iau legatura si cu un avocat. Sunt destul de debusolata,ce-i drept,iar starea sanatatii nu ma ajuta sa ma adun, sotul meu e coplesit de ingrijirea mea si restul problemelor casei.Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.