Skip to content

Cand pot cere localizarea telefonului mobil? In practica

Featured Replies

In practica, cam pentru ce gen de fapte se poate cere "localicarea telefonului mobil"?  
Banuiesc ca aceea localizare costa, si nu se ofera pt. fapte gen "lovire si alte violente" sau "accidente rutiere cu fuga de la locul incidentului".

Stiu ca in cod. de porocedura penala apar anumite fapte pt. care se poate cere interceptarea... pt. localizare e la fel?

• Moderator

Da, este necesară dispoziţia magistratului.

• Membru

vezi ca este diferenta intre localizare si interceptare. Ai incredere ca un politist care are in lucru un dosar penal va sti cand sa ceara sau daca este nevoie de  localizarea sau interceptarea unui telefon mobil.

Edited by vinetu

Având în vedere faptul că aceste aspecte țin de o anchetă penală, deci de activitățile operative pe care le desfășoară un polițist într-un dosar penal, nu consider oportun ca aceste informații să fie discutate aici. Până la urmă ține de secretul profesional. :emo-yessir:

Edited by dorian

• Author

Ai mai ... putem intreba un avocat..

Poti intreba. Astepti si un raspuns de la el? Numai sa ai grija ca multi sunt pe langa subiect.

• Author

Nu am bani as intreba :)

IonIonel, tu, nu poti cere localizarea telefonului mobil!

Exista cateva situatii cand se poate face acest lucru, situatii care tin de siguranta nationala si nu pot fi detaliate!

P.S. Cred ca acest topic poate fi inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.