Jump to content
POLITISTI.ro

Minor sanctionat pentru consum de bauturi alcoolice pe strada

usesid3
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Astazi, 26.06.2013, eram undeva in Buzau cu niste prieteni , unii dintre ei consumau alcool (bere), toate bune si frumoase, pana apare o duba de politie , ne cer buletinele , fara nici un fel de dovada ca eu as fi consumat alcool*fiind persoana cu handicap nu-mi prea permit* imi da amenda... Ce ar fii trebuit sa fac ... Sa previn acest lucru ?

Multumesc:).

• Moderator

Astazi, 26.06.2013, eram undeva in Buzau cu niste prieteni , unii dintre ei consumau alcool (bere), toate bune si frumoase, pana apare o duba de politie , ne cer buletinele , fara nici un fel de dovada ca eu as fi consumat alcool*fiind persoana cu handicap nu-mi prea permit* imi da amenda... Ce ar fii trebuit sa fac ... Sa previn acest lucru ?

Să nu mai umbli cu asemenea derbedei ce consumă băuturi alcoolice pe stradă.

E o vorbă: "Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti!"

• Upvote 1
  • Moderator

Pentru a preveni acest lucru, pe viitor nu mai consuma băuturi alcoolice pe stradă. Ce vă mai place să pozaţi în victime şi să minţiţi cu neruşinare.

• Upvote 1

Să nu mai umbli cu asemenea derbedei ce consumă băuturi alcoolice pe stradă.

E o vorbă: "Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti!   

Faza este ca eu tocmai vroiam sa plec .. Ma rog , eu vroiam doar sa stiu daca as fi precizat problema mea particulara ar fi stat altfel lucrurile ..

Pentru a preveni acest lucru, pe viitor nu mai consuma băuturi alcoolice pe stradă. Ce vă mai place să pozaţi în victime şi să minţiţi cu neruşinare.

Stai , de ce mi-ai irosii timpul pe un forum , cerand un sfat , daca as fi mintit ?

Câţi ani ai?

17

• Moderator

Sfatul nostru este să respecţi legea pe viitor. Faptul că ai handicap nu înlătură răspunderea penală sau contravenţională, poate doar în cine ştie ce cazuri particulare, consumul de alcool nefiind unul dintre ele. Să nu îmi spui că ţi-a prescris medicul alcool drept tratament pentru handicapul care îl ai.

Edited by Cristi
  • Upvote 1
  • Moderator
  • Solution

Mergi şi povesteşte totul părinţilor, trebuie neapărat să afle ce ai păţit, iar mai departe ei ştiu ce este de făcut.

Si care ar fi legatura intre consumul de alcool de catre un minor, in spatiul public, si faptul ca ai avea un handicap? Scuze ca intreb.... exista vreo derogare ceva..?

Mergi şi povesteşte totul părinţilor, trebuie neapărat să afle ce ai păţit, iar mai departe ei ştiu ce este de făcut.

Multumesc pentru sfat , cel mai probabil asta am sa si fac ..

Si care ar fi legatura intre consumul de alcool de catre un minor, in spatiul public, si faptul ca ai avea un handicap? Scuze ca intreb.... exista vreo derogare ceva..?

Nu , doar ca pe mine m-a intrigat convingerea celor doi Domni cu care mi-au scris acel proces verbal.

Eu am considerat ca acel detaliu trebuia precizat .