Jump to content
POLITISTI.ro

Dovadă înlocuitoare după promovarea examenului de permis

Postare recomandată

Publicat

intrebarea este urmatoarea...pot lua dovada in ziua in care am luat orasul?un prieten a dat acuma 2 zile orasul si in ziua respectiva nu a avut timp sa se duca sa ia dovada si sa dus a-2-a zi...iar cand m-am uitat pe dovata si scria data emiterii 10.06...deci cred ca se poate scoate si in ziua respectiva daca scria asta...am nevoie neaparat vineri de ea deoarece plec din localitate...aveti idee daca se poate sau se face ceva in asa fel incat sa o pot lua in aceeasi zi?

Publicat

Poti sa o iei in ziua respectiva cand promovezi examenul practic in vederea obtinerii permisului de conducere.

• Moderator
Publicat

Cel care postează trebuie să creeze topicuri cu titluri cât mai clare şi semnificative pentru discuţiile din forum, prin care să ofere informaţii despre postare. Rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.

Publicat

imi cer scuze pentru aceasta greseala...daca un moderator poate modifica titlul ii multumesc..pe viitor nu se va mai repeta...atunci e foarte bine daca o pot ridica in ziua respectiva...ca multi mi-au zis ca nu pot..decat a 2-a zi o pot ridica

Publicat

o poti lua in aceiasi zi daca ajunge pol care te-a testat sa o implementeze in bazele de date in timp util

Publicat

eu maine dau si de exemplu daca ajunge pe la 1 sa implementeze datele cred ca am timp ca ei au program pana la 4...si am intrebat azi o doamne de acolo de la programari daca se poate scoate dovada in aceeasi zi si mi.a spus ca nu...dar maine voi fi acolo si am sa incerc...

• 9 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Salut ! Vin si eu cu o intrebare . Dovada inlocuitoare a permisului in urma examenului se mai elibereaza ? Eu am sustinut examenul pentru categoria A (oras) in 1.08.2022 (ieri) , problema mea consta in faptul ca pe permis am B , C , E . Eu fiind din Timisoara fac naveta in scopul serviciului la Arad cu masina de serviciu . Ce pot intampina in situatia aceasta ? 

Modificat de snake4game
  • snake4game a modificat titlul în Dovada inlocuitoare permis (examen/oras)
  • Marius a modificat titlul în Dovadă înlocuitoare după promovarea examenului de permis
  • Moderator
Publicat

Poliţia Română NU mai are competenţe privind examinarea şi eliberarea permiselor de conducere încă din anul 2001.
Aceste activităţi sunt în competenţa DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule şi/sau Serviciilor Publice Comunitare), instituţii care au fost înfiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a mun. Bucureşti şi care nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română.
Drept consecinţă, pentru un răspuns pertinent trebuie să vă adresaţi instituţiei respective, nu poliţiştilor sau Poliţiei Române.

• 9 luni mai târziu...
Publicat

Am luat examenul auto ieri (31.05.2023),însă este liber până luni la ghișee,pot conduce fără dovadă în această situație?

• Moderator
Publicat

@mirodoneelena,
Nu, nu poţi conduce. Dacă eşti depistată la volan poţi fi sancţionată contravenţional, ori în funcţie de situaţie chiar şi penal. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.