Jump to content
POLITISTI.ro

Ce trebuie sa fac in situatia in care mi-am pierdut permisul?


Lore88

Postare recomandată

Completezi acolo o declaratie de pierdere a permisului si iti va fi eliberata o dovada valabila 15 zile timp in care vei primi acasa noul permis de conducere.

Documentele pe care le-ai mentionat in postarea ta iti sunt necesare si sunt corecte.

Modificat de 25tess
Link către comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Buna ziua

as avea si eu o mica intrebare :

In acest moment sunt plecat in strainatate si o sa revin in tara undeva pe 20 decembrie. Problema e ca permisul imi expira pe 12 decembrie. As vrea totusi sa revin cu masina si m-am gandit la urmatorul scenariu :
Sa fac vizita medicala aici undeva la o clinica avizata si sa trimit parintilor toate actele necesare plus procura speciala eliberata de consulatul Romaniei. In acest mod ma gandesc ca pot beneficia de adeverinta de 15 zile si pot sa ma intorc cu masina acasa.
dupa parerea dumneavoastra este valida incercarea mea ?
Multumesc anticipat

Link către comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Bună ziua!

Sunt la munca in Germania si mi-am pierdut carnetul de  conducere, politia de aici mi a dat o hartie cu care pot conduce aici pana mi-l refac. 

As putea sa il fac prin ambasada? Cu procura speciala ? Sau trebuie neaparat sa il fac cand merg in tara? As vrea sa pot conduce cand ajung in tara si nu știu daca pot cu hârtia asta de la ei, ma gandesc ca nu ar fi valabilă în România.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.