Jump to content
POLITISTI.ro

Ce trebuie sa fac in situatia in care mi-am pierdut permisul?


Lore88

Recommended Posts

Completezi acolo o declaratie de pierdere a permisului si iti va fi eliberata o dovada valabila 15 zile timp in care vei primi acasa noul permis de conducere.

Documentele pe care le-ai mentionat in postarea ta iti sunt necesare si sunt corecte.

Edited by 25tess
Link to comment
  • 5 months later...

Buna ziua

as avea si eu o mica intrebare :

In acest moment sunt plecat in strainatate si o sa revin in tara undeva pe 20 decembrie. Problema e ca permisul imi expira pe 12 decembrie. As vrea totusi sa revin cu masina si m-am gandit la urmatorul scenariu :
Sa fac vizita medicala aici undeva la o clinica avizata si sa trimit parintilor toate actele necesare plus procura speciala eliberata de consulatul Romaniei. In acest mod ma gandesc ca pot beneficia de adeverinta de 15 zile si pot sa ma intorc cu masina acasa.
dupa parerea dumneavoastra este valida incercarea mea ?
Multumesc anticipat

Link to comment
  • 5 years later...

Bună ziua!

Sunt la munca in Germania si mi-am pierdut carnetul de  conducere, politia de aici mi a dat o hartie cu care pot conduce aici pana mi-l refac. 

As putea sa il fac prin ambasada? Cu procura speciala ? Sau trebuie neaparat sa il fac cand merg in tara? As vrea sa pot conduce cand ajung in tara si nu știu daca pot cu hârtia asta de la ei, ma gandesc ca nu ar fi valabilă în România.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.