Jump to content
POLITISTI.ro

Minoră disparută din municipiul Huşi - aţi văzut-o?


NewsBot

Recommended Posts

Minoră disparută din municipiul Huşi

Poliţiştii efectuează verificări pentru depistarea minorei de 12 ani, Noia Cristina Verginica, din municipiul Huşi, care a dispărut de la domiciliu.

În noaptea de 24 spre 25 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au fost sesizaţi despre faptul că NOIA CRISTINA VERGINICA, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu în după-amiaza de 24 aprilie a.c., în jurul orei 17.30 şi nu a revenit până în prezent.

În momentul dispariţiei, minora purta jeans de culoare neagră, tricou din bumbac de culoare albă, geacă tip fâş scurtă cu glugă de culoare maro, iar în picioare purta adidaşi de culoare roz.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,60 m, păr şaten lung strâns în coc, ochi căprui. Are două aluniţe mici pe pomeţi.

Familia fetei nu putut pune la dispoziţia poliţiştilor o fotografie a acesteia.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, ori la 116.000.

post-2-0-59452500-1366888401_thumb.jpg

Sursa: IPJ VASLUI

Link to comment

Minora dispărută, a fost găsită de poliţişti

Minora, NOIA CRISTINA VERGINICA, în vârstă de 12 ani, dispărută de la domiciliu în după-amiaza zilei de 24 aprilie a.c., a fost depistată de poliţişti pe raza municipiului Huşi.

În urma verificărilor efectuate de polţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Huşi a rezultat faptul că minora a rămas peste noapte la locuinţa unei colege de şcoală din municipiul Huşi. În această zi a plecat la locuinţa unei surori din municipiul Huşi, unde a fost găsită de poliţişti asteptându-şi rudele întrucât acestea nu se aflau la domiciliu.

Data: 25/04/2013 Sursa: IPJ VASLUI

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.