Jump to content
POLITISTI.ro

Comercianţi de autoturisme second-hand, cercetaţi de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Comerciant de autoturisme second-hand, reţinut de poliţişti

Administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Dâmboviţa este suspectat că a creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ două milioane de lei, prin neînregistrarea în evidenţele contabile de venituri din comercializarea de autovehicule.

554124_552301311470638_1481426626_n.jpg

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 29 de ani, din oraşul Găeşti, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, suspectat de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

În sarcina acestuia s-a reţinut că, în perioada octombrie 2010 - octombrie 2011, nu a înregistrat în evidenţele contabile veniturile obţinute din comercializarea de autoturisme second-hand, achiziţionate din spaţiul Uniunii Europene. Astfel, s-a sustras de la plata către bugetul de stat a unui TVA, în cuantum de 2.000.000 de lei.

Ieri, tânărul a fot reţinut pentru 24 de ore, după care, în cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.