Jump to content
POLITISTI.ro

Unde pot gasi spray iritant-lacrimogen


Roby

Recommended Posts

  • Active member

Imi spune si mie cineva unde mai pot gasi spray iritant-lacrimogen ca cel din imagine ?

Personal, sunt foarte multumit de el si nu imi plac astea cu piper, mi-as dori sa imi achitionez tot unul ca asta.

post-4553-0-73494400-1365437955_thumb.jp

Link to comment
  • Active member

Multzam fain Cristi.... ! Sper sa gasesc exact modelul asta, nu d-alea cu piper sau "super KO" cum mai scrie pe ele... :)

Link to comment
  • Moderator

Super KO ala contine exact acelasi lucru precum asta, doar in cantitate mai mica, respectiv gaz CS. Sa citesti de curiozitate pe eticheta sa vezi. Mi se par mult mai eficiente cele cu piper, sunt mult mai rele, atat pentru caile respiratorii cat si pentru ochi. Si CS-ul e bun, dar am avut din nefericire ocazia sa vad pe pielea mea cum un individ, dupa juma de tub de CS bagat in bot, s-a spalat pe ochi si a sarit cu parul sa imi dea in cap. La piper nu am avut niciodata probleme de genul.

Link to comment
  • Active member

si atunci.... 1 sau 2 ? :) sau sa raman pe ce am eu momentan daca zici ca ar contine gazul ala in cantitate mai mare.. ? sfatul tau....

post-4553-0-80622700-1365445578_thumb.jppost-4553-0-15868900-1365445586_thumb.jp

Link to comment
  • 5 weeks later...

Pe piata romaneasca se gasesc mai multe modele de spray-uri " paralizante " cu diverse inscriptii si facute mai prost ca sa fie mai ieftine , se pune mai putina substanta activa. Varianta mai ieftina nu este eficienta impotriva persoanelor ce sufera de afectiuni psihice, sunt sub influenta drogurilor sau alcoolului , etc si poate provoca efecte secundare . Varianta  mai scumpa, - OC ( prescurtare de la oleoresin capsicum- extract de piper rosu indian ) este eficienta impotriva tuturor mamiferelor ( oameni , animale ) pentru ca irita mucoasele ( ochii si caile respiratorii ) si nu conteaza daca e cu afectiuni psihice, drogat, baut, om, caine, maimuta sau urs

Spray-ul OC are concentratia maxima de piper admisa de lege si nu are efecte secundare. dupa 20-30 minute si spalat cu apa efectele neplacute dispar.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.