Jump to content
POLITISTI.ro

Procedura inmatriculare motocicleta - fost proprietar disparut


cmd

Recommended Posts

va salut

un amic care nu are legatura cu internetul are o mica MARE problema

motocicleta este cumparata din Romania acum 4 ani ,primul proprietar cu dubla cetatenie ro/it ,motocicleta are acte de italia (momentan doar talon Italia si contract de vanzare cumparare) ,numere de inmatriculare Italia,cartea motocicletei luata de primul proprietar ca sa o radieze in Italia,din ce am inteles barbatul este decedat nimeni nu mai stie nimic de el de 3-4 ani sau cine stie pe unde este fugit... ,prietenul meu a mai ramas doar cu aceste acte(talon Italia+contract vanzare cumparare) + bunul (motocicleta) si vrea sa o inmatriculeze pe Romania

care este procedura ca sa intre/circule cu ea in normalitate si sa o inmatriculeze ?? ca atunci cand este oprit de politia ro sa nu ramana si fara aceste acte...

va multumesc

Link to comment

daca exista si o procedura simpla ...cu atat mai bine

ma gandeam sa faca cumva cu talonul si numarul de inmatriculare sa-l trimita in italia sa-i treaca radiat pe talon(sa o radieze)

Link to comment

daca are certificatul de inmatriculare poate solicita eliberarea de numere provizorii pe cate 30 de zile , pe o perioada de maxim 90 de zile. In perioada aceasta trebuie sa merga la RAR sa i se elibereze cartea de identitate si certificatul de autenticitate. Apoi cu plata taxelor aferente inmatriculeaza motocicleta in Romania. La inmatricularea definitiva in Romania daca doreste poate solicita eliberarea unui certificat de radiere pe care il traduce si cu el merge in Italia sa radieze motocicleta de acolo.

Link to comment

am o problema asemanatoare.am pierdut o placuta de inmatriculare de la o masina cumparata recent si nu mai dau de proprietar.am toate actele masinii dar nu stiu cum sa procedez pentru a-mi recupera placuta fara proprietar.

ce sa fac?

multumesc

Link to comment

nu mai dai de proprietar ? sau nu vrei sa mai dai de el? doar el sau o persoana imputernicita de catre acesta poate declara pierderea placutei de inmatriculare la Serviciul de Investigatii Criminale si apoi poate solicita eliberarea unei noi placute la Serviciul Inmatriculari.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.