Jump to content
POLITISTI.ro

Vama, locul unde poti fi luat ''la misto''


Tudor14

Recommended Posts

Ps,am luat amenda pentru ca nu am avut trusa sanitara,am solicitat daca se poate un avertisment,precizez faptul ca trec de mai multe ori vama pe saptamana deci sant cunoscut de catre toate schimburile,am fost refuzat,am luat amenda in valoare de 280 lei si mi-a spus cu un zambet ironic ca data viitoare daca nu am trusa,o sa-mi dea avertisment. Sint doctor de meserie,nu am specificat acest fapt,nu am vrut sa-i influentez sub nici o forma gandurile,dar daca ajunge cumva la mine si cum are toate sansele sa o faca,vreau doar sa spun ca a face injectii de exemplu cu acele cele mai groase,nu este ceva gresit,iar daca-l doare pe saracutul,data viitoare voi folosii ace atraumatice. El prima data da amenda dupa care da avertisment! Am cautat ceva informatii referitoare la arborele lui genealogic de pitecantrop,si....este Oltean! Astia nu au invatat un lucru,faptul ca intelegerea proiecteaza posibilitati! Ma rog,fiecare om e o lume aparte. Am gresit,este corect sa platesc,dar nu este corect sa fiu luat si la misto. Poate are scoala facuta cata vacanta am avut eu.

Edited by Tudor14
 • Upvote 2
 • Downvote 22
Link to comment
 • Moderator

Ipocrizia alături de egoism şi fofilare de la răspundere pentru propiile fapte, lipsa de demnitate etc, fie că ne place, fie că nu, sunt caracteristici de bază ale acestui popor, indiferent de nivelul studiilor.

Toţi cetăţenii îşi doresc să trăim într-o societate civilizată, unde să se respecte legea şi totul să fie ca în occident, dar doar atunci când e vorba de alţii. Când e vorba de ei înşişi, uită cu desăvârşire de valorile pe care le susţin şi doresc să fie trataţi preferenţial, pentru că ei sunt "miezul", sunt "gaura din covrig", ei sunt tot timpul mai "speciali", mai "deosebiţi".

Revenind la cazul de faţă, acest domn "doctor" chiar dacă este conştient şi recunoaşte că a încălcat legea, are pretenţia să fie tratat diferit de ceilalţi cetăţeni, doreşte să primească avertisment, doar aşa pentru că dumnealui se crede mai cu moţ.

Mă întreb şi eu, care e diferenţa între acest individ mai "special" şi un derbedeu cu nu ştiu câţi ani de puşcărie, pentru că amândoi procedează la fel faţă de poliţist, recurgând la astfel de ameninţări doar pentru că îşi face datoria? Eu nu văd vreo diferenţă.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Poate are scoala facuta cata vacanta am avut eu.

Ar fi trebuit sa dai dovada de scoala facuta si sa nu te comporti ca un copil caruia i s-au luat jucariile si sa ameninti las' ca ajunge el la mine. <_<

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

A gresit-o si doctorul dar ar fi bine ca si suptofiterul din vama sa dea dovada de mai mult tact in relatiile cu cetatenii !!!!

 • Upvote 1
 • Downvote 10
Link to comment

Domnule "doctor" poate ati uitat ce presupune aceasta meserie de DOCTOR..garantat dupa modul cum ati expus problema pe forum, agentul constatator a fost indreptatit sa va sanctioneze pentru lipsa trusei medicale care, conform legislatiei in vigoare trebuie sa existe pe fiecare autovehicul. Cat despre atitudinea dvs. fata de sanctiunea primita sunteti ceva de genul: "eu vreau dreptate si toti sa fie sanctionati, dar dupa ce iau eu avertisment". Sa stiti ca in lume nu suntem unii mai egali ca altii.

Cernegura : In mod cert daca ai fi fost in locul suPTofiterului (asa cum ii zici tu <_< ) ai fi reactioant la fel (daca nu mai rau) in momentul in care cineva iti spune cum sa iti faci treaba, si plus de asta te trateaza cu superioritate pentru ca el are : "scoala facuta cata vacanta am avut eu". Numai bine.

Edited by TechnoCop
Link to comment

daca ai fi fost in locul suPTofiterului (asa cum ii zici tu <_< ) ai fi reactioant la fel (daca nu mai rau) in momentul in care cineva iti spune cum sa iti faci treaba, si plus de asta te trateaza cu superioritate pentru ca el are : "scoala facuta cata vacanta am avut eu". Numai bine.

un politist adevarat isi tine frustrarile in el si isi face treaba legal fara aere de superioritate sau mici razbunari verbale atunci cand civilul isi da in petec. oare ce s-ar intampla daca toti politistii s-ar apuca de mishto-uri si injuraturi catre cei cu care vorbesc in timpul serviciului?

 • Upvote 2
 • Downvote 4
Link to comment

andrew, am spus ca cernegura cred ca ar reactiona altfel, pentru ca el este civil din cate vad..si iti dau dreptate pt. ideea ca un politist raectioneaza cu tact, rabdare si profesionalism.

Link to comment

Mă văd nevoit să repet, de unde știți voi că doctorului i s-a vorbit urât ? Doar prin prisma faptului că vezi domnule, un polițist și-a ”permis” să îi dea tocmai lui o amendă ? Eu zic că unii dintre voi tratați superficial problema mai ales că nu cunoaștem decât ceea ce ne spune cineva, frustrat că a încasat o amendă. Nu este pentru prima dată când cei care își expun problemele pe acest forum, le prezintă de așa natură ca și cum legea ar trebui respectată de toți, dar bineînțeles această respectare a legii să înceapă cu următorul, nu chiar cu el. Pentru el este mai deosebit, este o victimă a ”brutelor” de polițiști care trebuia tratat mai altfel.Nu exclud varianta ca și polițistul să fi sărit calul dar, din postarea doctorului nu reiese decât frustrarea tipică celor ce au impresia că se spovedesc la prietenii de la colțul blocului.

 • Upvote 3
 • Downvote 1
Link to comment

Nu stiu cata scoala are "domnul doctor", eu sunt fost suptofiter, actual agent de politie, dar stiu ca doctor este un titlu stiintific care se obtine in urma unui parcurgerii unui nivel de pregatire numit doctorat iar a fi medic este o profesie care se ocupa cu ace "groase" sau "atraumatice" asa ca facand o astfel de confuzie ma face sa ma indoiesc de "anii lui de scoala". Poate o fi cu titlu de doctor obtinut pe la vreo universitate "celebra".

PS: daca ma insel imi cer scuze dar dupa postare...

Link to comment
 • Active member

Tudore, toata scoala ta tocmai ce s-a dus pe apa sambetei, iar daca nefericitul era oltean, tu cu siguranta esti un banatean infumurat, "cel mai arian dintre arieni", desi esti la fel de roman ca si el.

Daca ai avut atitudinea pe care o ai si aici, explica multe ...

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Sunt satul de doctori...eram in timpul serviciului cu un coleg si el a oprit un autoturism deoarece avea placutele de inmatriculare murdare si circula cu lumini d ceata fara a fi cazul, bine dar oricum nu avea d gand s i faca nimic, dar acest doctor imediat dupa ce a lasat geamu jos a inceput s strige ca de ce-l oprim p el, ca ce a facut,ca el e doctor, ca noi numa abuzuri stim s facem tot oprim lumea ca nu avem ce face numa s stam in drum. Nu stiu cate unu d ce e asa frustrat. In fond fiecare cu serviciu lui. La cate unu iese in evidenta mult prostia si nesimtirea..degeaba au unii scoli peste scoli, Daca asa face si la servici cu pacientii si nu are rabdare sincer nu isi mai merita halatu

Link to comment

Asa e, scoala nu are nimic in comun cu bunul simt, insa majoritatea celor care au "scoala" sunt lipsiti de bunul simt! Se pare ca aceste persoane nu au mai stat "cei sapte ani" acasa, s-au grabit sa faca cat mai multa scoala...

Link to comment
 • Moderator

Tudore, toata scoala ta tocmai ce s-a dus pe apa sambetei, iar daca nefericitul era oltean, tu cu siguranta esti un banatean infumurat, "cel mai arian dintre arieni", desi esti la fel de roman ca si el.

Daca ai avut atitudinea pe care o ai si aici, explica multe ...

Ţara e plină de dintr-ăştia care se cred gaura din gogoaşă pentru că s-au născut în locuri "deosebite". E doar o modalitate penibilă prin care îşi fură siguri căciula, crezând că un astfel de detaliu geografic îi face automat mai deştepţi sau mai grozavi. Din nefericire pentru ei, astfel de teorii doar evidenţiază faptul că nu îşi pot demonstra superioritatea pe căi fireşti, ci apelează la detalii fără nicio relevanţă.

 • Upvote 1
Link to comment

O sa mai treaca apa pe Dunare pana cand societatea isi va scoate palaria in fata unui OM si nu a vestii aratarii unei diplome fara substrat.

Doctor esti la servici, pe strada e mult mai simplu. Trebuie doar sa respecti o lege. Mai simplu de-atat nu se poate.

Cum un om cu carte nu poate urma un set de instructiuni simple? Atunci atarna un semn de handicapat pe maneca si renunta la carnet.

 • Upvote 1
Link to comment

Eu cred ca problemele astea si multe altele care apar in timp ce politistul incearca sa-si faca meseria (aici ma refer la atitudinea unor categorii de oameni care se cred ,,mai speciali''prin natura meseriei lor,uitand ca in fata legii TOTI sumtem egali )se datoreaza intr-o oarecare masura si clasei politice si aici ma refer la unii dintre ministrii care s-au perindat pe la conducerea M.A.I.-ului,tratand angajatii ministerului de parca ar fi pe proprie mosie.Cu cate apelative ne-am ales dupa ce onorat domn Igas ne-a facut.....?? Apoi respectul pentru uniforma de poiltist a cam disparut,indiferent ca vorbim aici de mediul urban sau cel rural.Referitor la intamplarea cu domnul doctor daca ar fi avut trusa medicala si termenul de valabilitate al aceasteia era expirat probabil ca se impunea avertisment.Dar respectivul nu o avea deloc. Parerea mea e ca agentul a procedat corect.

Edited by alex7474
Link to comment

Parerea mea e ca legea e proasta. Pentru medici, care se presupune ca ar putea ajuta in caz de accident, pedeapsa ar trebui sa fie dubla.

Iar pentru cei care-si declara diplomele, :lol:, pedeapsa tripla.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 3 weeks later...
 • Moderator

Şi marmota învelea ciocolată ... Ar trebui să începi să scrii scenarii, pentru că ai o imaginaţie bogată şi minţi cu o uşurinţă debordantă. Poveştile ăstea cu cât de tare şi grozav ai fost tu, iar poliţistul un mieluşel ce îţi solicita îndurare, nu prind aici, ci doar în cercul tău de prieteni la o partidă de table completată cu bere şi seminţe. Noi pe aici ştim cum stau lucrurile în realitate, cum vă milogiţi şi recitaţi poveştile ălea penibile cu pierderea permisului, pierderea serviciului şi a pâinii.

Înainte să ne povesteşti pe aici astfel de întâmplări fictive, e bine să nu uiţi că nu de mult, ci în urmă cu câteva zile poliţiştii au destructurat o reţea infracţională formată din îngâmfaţi din ăştia ca şi tine, din sistemul medical, ce aveau ca îndeletnicire falsificarea de analize, prescrierea de reţete false şi decontări ilegale. Prejudiciul nu e deloc mare, ci de ordinul milioanelor de euro şi nici nu au intrat mulţi la răcorică, ci "doar" douăzeci şi ceva, dintr-un foc.

De asemenea, te invit să te delectezi cu câteva exmple de cetăţeni ca şi tine, "băşicaţi" că poliţiştii sunt corupţi, dar care Iar ăstea sunt cazuri concrete, nu poveşti şi legende.

Aşa că atenţie, tovarăşe la bârna din ochiul propriu, înainte să vorbeşti de aţii!

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.