Jump to content
POLITISTI.ro

Intersectie foarte periculoasa in Constanta


Caraman

Recommended Posts

Buna ziua!As dori si eu sa mentionez ca in Constanta exista o intersectie prin care trec zilnic cel putin o data si anume intersectia dintre bulevardul Tomis si bulevardul Soveja!Aceasta intersectie desi nu este considerata periculoasa are cel mai mare potential de periculozitate din Constanta deoarece de fiecare de fiecare data cand astept la semafor, eu venind dinspre City Park Mall cei care vin de pe Tomis si se indreapta spre iesirea din Constanta au verde iar aici apare problema deoarece dupa ei avem verde noi,cei de pe Soveja si va zic sincer ca de fiecare data cand semaforul nostru se face verde de fiecare data se trezesc nesimtiti sa treaca pe rosu si nu glumesc spunand faptul ca o data a trecut unul dupa 3 secunde de cand se facuse la semaforul meu verde!Daca as dori sa solicit de exemplu sa fac o plangere sau sa solicit la politia rutiera un filtru in acea intersectie ce ar trebui sa fac?Si in primul rand e posibil sa fac asa ceva?

Link to comment
  • Moderator

Dacă doreşti să fie revizuită reglementarea circulaţiei în zonă, eventual modificarea semnalizării rutiere etc. trebuie să depui o sesizare la Primăria Constanţa - Directia Servicii Publice în cadrul căreia funcţionează Serviciul Sistematizare Rutiera (telefon: 0241-488176, email: dirsp@primaria-constanta.ro).

Poţi trimite o sesizare şi la Poliţia Rutieră Constanţa (Telefon: 0241 / 611 364, Fax: 0241 / 61 61 50, E-mail: cabinet@ct.politiaromana.ro), dar mai mult ca sigur vor înainta sesizarea către Primărie, întrucât ei sunt competenţi pentru soluţionare.

Link to comment

Cred ca am nimerit si eu in intersectia aceea la un mom dat. E facuta de asa natura incat vezi semaforul f greu. Banuiesc eu ca vorbesti de aceeasi intersectie intrucat in ziua in care m-am incurcat in ea, dupa ce am trecut mi-am dat seama ca in urma cu 2 ore trecusem tot pe-acolo si vazusem 1 accident destul de grav. Pasagera masinii mele ma intreba: ”ce s-o fi intamplat aici?” Eu m-am dat mare si i-am explicat: e simplu, intersectie in ”X”, semaforizata, avarii la partea fata la unul dintre auto, avarii la partea dreapta la celalalt, deci evident nerespectarea semaforului.

Dupa 2 ore cum spuneam, am trecut din celalalt sens prin intersectie si am inteles si motivatia reala :shock:

Semaforul e greu de observat daca nu esti de-al casei si eventual esti atent dupa terase, cum sunt atenti mai toti in perioada estivala...

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.