Jump to content
POLITISTI.ro

Testare cu etilotestul, rezultat alcoolemie 0,04. De unde?


claudiuboaca

Recommended Posts

Buna ziua. Sunt nou pe acest forum, claudiu boaca ma numesc, si as avea nevoie de niste lamuriri, sfaturi, pentru a putea intelege ce s-a intamplat. Aseara ma indreptam spre casa, terminasem munca in jurul orei 2:00, in drum spre casa fiind oprit de un echipaj de politie pentru control de rutina. Am prezentat actele, dupa care a urmat o testare a alcoolemiei. Avand o anumita varsta, pozitie de conducere, tata a unui copil de 2 ani, cred ca sunt in masura sa constientizez ca volanul si alcoolul nu se impaca, asa ca niciodata nu urc la volan daca am consumat bauturi alcoolice, asa ca foarte normal m-am supus testului. Spre surprinderea mea etilotestul a aratat o alcoolemie in aerul respirat de 0,04!!!!! De unde? Cum e posibil? Eu am fost la munca toata ziua (16 h), nu am consumat alcool deloc, am baut toata ziua vreo 3 bauturi carbogazoase, si inainte de plecare am mancat o felie de tort... Sa fi avut ceva alcool in compozitie?? Oricum, politistul m-a intrebat daca am consumat alcool, i-am spus ca nu, m-am oferit sa mai fac testul odata, chiar m-am oferit sa mergem la spital pentru a mi se lua probe de sange, el a refuzat, mi-a inapoiat actele,m-a pus sa semnez bonul iesit din etilotest si asta a fost tot.... Ce s-a intamplat? La ce sa ma astept de acum? Voi primi o contraventie prin posta?? Astept raspuns. Multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Multe dulciuri au în compoziţia lor alcool (vişinată, whisky etc.). Dacă vei căuta pe internet reţete pentru torturi şi/sau prăjituri, vei fi uimit să vezi că sunt foarte numeroase cazurile în care se folosesc diferite băuturi alcoolice pentru preparararea acestora.

În cazul tău, dacă poliţistul ţi-a restituit permisul de conducere, nu ai de ce să-şi mai faci griji.

  • Upvote 2
Link to comment

Pentru ce?

Intotdeauna te panichezi din orice?

Am trait 8 ani peste ocean, iar acolo ti se explica tot mura in gura, fara ascunzisuri, totul pe fata, cu ce ai gresit, daca ai gresit, daca e posibil sa fie o eroare cu etilotestul......cand la noi, te astepti de la oricine la orice.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.