Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre trucuri magice in general?


mariusfanea

Recommended Posts

Eu personal cred ca trucurile in general, sunt foarte intersante. Nu cunosc persoana cui sa nu ii placa sa i se faca un truc din cand in cand, orice ne scoate din monotonia de zi cu zi ne face bine. Nu's expert, nu's nici macar incepator :), dar vreau sa invat ca sa fiu sincer... si nu prea gasesc surse. Ma gandeam ca mai exista persoane pasionate de asa ceva pe forum, si sunt curios daca exista vreun tutorial sau video explicativ cu trucuri in limba romana. Daca cunoasteti vreun video de genul lasati un link si mai vorbim despre chestia asta. :) Si totusi voi ce parere aveti despre trucuri magice in general?

Link to comment
  • Moderator

Daca esti incepator si vrei sa inveti doua-trei trucuri cu care sa iti uimesti prietenii la petreceri, e plin youtube-ul de tutoriale. "Magia" la nivel profesional costa, si cand zic, costa, nu ma refer la doi-trei lei ci la sume destul de maricele, pentru ca iti trebuie diverse gimmickuri pentru indeplinirea trucurilor.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.