Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot sa ascult telefonul personal?


uncasss

Recommended Posts

Buna ziua!

Am rasfoit paginile acestui forum dar nu am gasit nici o referire la acest subiect.

Ce trebuie sa fac pentru a pune telefonul sub urmarire?

Care sunt procedurile pentru a putea avea acces la inregistrarile convorbirilor de pe propriul telefon mobil?

Aceste inregistrari au valoare intr-o instanta civila?

E un subiect sensibil,cu enorm de multe speculatii si pareri neavenite.Asa ca orice lamurire este binevenita.

Va multumesc!

Link to comment
 • Member

O să-ți găsești toate răspunsurile în Codul de Procedură Penală, la capitolul II, Mijloacele de probă, secțiunea V^1 Interceptările si înregistrările audio sau video. Adică, mai exact, de la articolul 91, indice 1 până la articolul 91, indice 6.

 • Upvote 3
Link to comment

Cică pe un aeroport american, doi oameni de afaceri au închiriat un avion care să-i ducă pînă la Seattle. Pe drum, sînt cuprinşi de o ceaţă groaznică care îl face pe pilot să zboare mai mult după instrumente. Din nefericire, are loc un scurtcircuit la bord şi instrumentele încetează să mai funcţioneze. Pilotul se învîrteşte disperat în dorinţa de a găsi un loc de

aterizare. Dintr-o dată, îşi dă seama că survolează un oraş. Vede un zgîrie-nori şi zburînd pe lîngă el reuşeste să vada într-un birou pe cineva. Printr-o foarte complicată serie de manevre, reuşeşte să se apropie şi să-i strige persoanei din birou:

- Hei, unde mă aflu?

Răspunsul nu a întîrziat să apară:

- Te afli într-un avion!

Pilotul tace, apoi se luminează la faţă, virează la 90° şi apoi coboară drept pe aeroportul din Seattle! Cei doi oameni de afaceri, aflaţi între groaza pe care tocmai au trăit-o şi fericirea că au scăpat, îl întreabă pe pilot cum de a reuşit chestia asta de-a dreptul miraculoasă.

- Numai după răspunsul omului din birou, răspunde pilotul. Răspunsul era sută la sută corect, dar de nici un folos. Deci omul era unul din angajaţii Microsoft, iar clădirea era a Microsoft din Seattle care este chiar lîngă aeroport.

Sa nu fie cu suparare,dar eu speram la un raspuns mai pe intelesul nevorbitorilor de coduri penale si proceduri.Ma gandeam ca o persoana care a intalnit situatii de genul,ar putea traduce si pentru restul.Inca mai sper :D

 • Upvote 1
 • Downvote 7
Link to comment
 • Moderator

Incearca sa raspunzi la intrebarea

- Hei, unde mă aflu?

eu speram la un raspuns mai pe intelesul nevorbitorilor de coduri penale si proceduri.

Mai mult decat scrie in Cpp, asa cum ti-a indicat colegul, nu esti autorizat sa afli.

Link to comment
 • Active member

Eu cred ca o sa mori cu speranta, avand in vedere cat de istet te dai. Aici nu e serviciu de consultanta, asa ca nu te astepta ca cineva sa-ti si raspunda la intrebari neaparat.

Link to comment
 • Moderator

Dacă ai suspiciuni că telefonul tău este folosit de către altcineva, fără acordul tău, îți recomand să contactezi un detectiv particular. La fel și dacă sunt chestiuni legate de afaceri sau probleme de familie.

De altfel, atunci când se impune (spre exemplu, dacă te șantajează cineva), din proprie inițiativă organele de anchetă solicită interceptarea convorbirilor și nu este nevoie ca victima să se preocupe de așa ceva.

Există reportofoane/telefoane care pot fi achiziționate pe internet cu care să înregistrezi propria convorbire, fără să fie nevoie să apelezi a autorități. Alte detalii tehnice privind interceptarea telefoanele (al tău sau al unui terț), nu vei primii pe acest site, întrucât este o activitate confidențială, așa că nu mai insista.

Poate ar ajuta dacă ne-ai explica de ce ai nevoie de aceste înregistrări și astfel nu ai ridica tot felul de suspiciuni!

Edited by CITADELA
Link to comment

Sectiunea asta de forum se cheama ´intreaba un polist´.Daca o persoana se prezinta la dvs ii puneti codul penal in mana si sii spuneti sa se descurce?Cred ca postul initial a fost destul de decent si pertinent.Nu am crezut nici o secunda ca voi afla cine stie ce secrete de stat asa ca treaba cu autorizarile e cam fortata.Ca sa nu mai vorbim de notele de superioritate.Considerati subiectul inchis.

Link to comment
 • Moderator

Dar nici nu scrie că suntem obligați să-ți dăm mură-n gură. Chiar dacă nu îți convine ție, ori nu te descurci să cauți în Codul de Procedură Penală, răspunsul primit în a doua postare din acest topic este pertinent și suficient.

 • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.