Jump to content
POLITISTI.ro

Antena parabolica si receiver DIGI TV

Postare recomandată

• Moderator
Publicat (modificat)

Te rog sa postezi detalii privind starea, pretul si modalitatea de contact; eventual fotografii.

Modificat de CITADELA
Publicat

Folosite aprox. 4 ani, antena stare buna ( a rezistat la intemperii ), receiverul stare f. buna, LNB functional. Am trecut pe cablu si nu le mai folosesc. Echipamentul functioneaza perfect. Nu stiu daca mai funct. telecomanda dar e 10 lei una noua.

Pret: 450 lei.

Nu am timp acum sa pun poze.

Locuiesc in Giurgiu. Contact prin mesaj privat.

• Apreciez 1
Publicat

Scuze ca ma bag, dar eu am gasit receiver dublu cu 250 cu tot kitul, iar un kit simplu era 150...si asta cu un simplu search pe goagle. Acum, marfa e a ta pretul tu il ceri, dar macar poate daca mentionezi si negociabil ai sanse mai mari. Spor la vanzare!

Publicat

Separat nu vinzi? De exemplu am parabolica si LNB-ul. Am nevoie doar de receiver. :clip:

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.