Jump to content
POLITISTI.ro

Ofertă de muncă optometrist în zona Brașov


Dan

Recommended Posts

Am o cunoștință în Brașov care are un cabinet oftamologic în domeniul optometriei și dorește să angajeze un optometrist care să aibă posibilități de deplasare în afara localității (mun. Brașov). Salariul este de 2.700 lei/lună + 30 lei diurnă zilnic + cazare (dacă este cazul) + transport zilnic.

Anunțul l-am postat pentru că m-am gândit că poate vreunul din colegii noștri are soția calificată în acest domeniu, locuiește în zonă (nu este obligatoriu să fie din zonă, se oferă cazare) și poate are nevoie de un job. Eu zic că salariul este mai mult decât rezonabil dacă ne raportăm la salariile noastre. Dacă aveți cunoștințe în zonă care sunt calificate în domeniu (și în special dacă sunt soțiile colegilor noștri) nu ezitați să mă contactați.

Edited by Dan
Link to comment

Pe mine m-ar interesa, mai ales ca sotia nu lucreaza, dar ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca.

Să fie absolventă a Facultății de Optometrie, este condiția esențială. coosstti dacă soția are aceste studii trimite-mi un PM să îți dau detalii.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.