Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am o cunoștință în Brașov care are un cabinet oftamologic în domeniul optometriei și dorește să angajeze un optometrist care să aibă posibilități de deplasare în afara localității (mun. Brașov). Salariul este de 2.700 lei/lună + 30 lei diurnă zilnic + cazare (dacă este cazul) + transport zilnic.

Anunțul l-am postat pentru că m-am gândit că poate vreunul din colegii noștri are soția calificată în acest domeniu, locuiește în zonă (nu este obligatoriu să fie din zonă, se oferă cazare) și poate are nevoie de un job. Eu zic că salariul este mai mult decât rezonabil dacă ne raportăm la salariile noastre. Dacă aveți cunoștințe în zonă care sunt calificate în domeniu (și în special dacă sunt soțiile colegilor noștri) nu ezitați să mă contactați.

Modificat de Dan
  • Membru
Publicat

Pe mine m-ar interesa, mai ales ca sotia nu lucreaza, dar ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca.

Publicat

mai bine optometrist decat politist vad ca se catiga in orice alta parte mai bine decat la noi , cred ca am gresit cariera.

Publicat

Si eu cred ca mi-am gresit meseria; foarte bine plateste avand in vedere salariile din ziua de azi!

Publicat

Pe mine m-ar interesa, mai ales ca sotia nu lucreaza, dar ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca.

Să fie absolventă a Facultății de Optometrie, este condiția esențială. coosstti dacă soția are aceste studii trimite-mi un PM să îți dau detalii.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.