Jump to content
POLITISTI.ro

Dan

Ofertă de muncă optometrist în zona Brașov

Recommended Posts

Dan

Am o cunoștință în Brașov care are un cabinet oftamologic în domeniul optometriei și dorește să angajeze un optometrist care să aibă posibilități de deplasare în afara localității (mun. Brașov). Salariul este de 2.700 lei/lună + 30 lei diurnă zilnic + cazare (dacă este cazul) + transport zilnic.

Anunțul l-am postat pentru că m-am gândit că poate vreunul din colegii noștri are soția calificată în acest domeniu, locuiește în zonă (nu este obligatoriu să fie din zonă, se oferă cazare) și poate are nevoie de un job. Eu zic că salariul este mai mult decât rezonabil dacă ne raportăm la salariile noastre. Dacă aveți cunoștințe în zonă care sunt calificate în domeniu (și în special dacă sunt soțiile colegilor noștri) nu ezitați să mă contactați.

Edited by Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

coosstti

Pe mine m-ar interesa, mai ales ca sotia nu lucreaza, dar ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca.

Share this post


Link to post
Share on other sites
25tess

mai bine optometrist decat politist vad ca se catiga in orice alta parte mai bine decat la noi , cred ca am gresit cariera.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cerasela

Si eu cred ca mi-am gresit meseria; foarte bine plateste avand in vedere salariile din ziua de azi!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dan

Pe mine m-ar interesa, mai ales ca sotia nu lucreaza, dar ma intereseaza ce conditii trebuie sa indeplineasca.

Să fie absolventă a Facultății de Optometrie, este condiția esențială. coosstti dacă soția are aceste studii trimite-mi un PM să îți dau detalii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
coosstti

Nu are, dar multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Similar Content

  • CITADELA
   By CITADELA
   De inchiriat apartament 2 camere, mobilat si utilat complet (frigider mare, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, aragaz/cuptor, masina de spalat vase, aer conditionat etc.). Mobilierul este modern si in stare buna. Apartamentul este situat intr-un bloc aflat pe Sos. Stefan cel Mare, langa spitalul Colentina din Bucuresti (la 5min pe jos de IGPR), iar geamurile dau catre spatele bulevardului, adica este linistit, fara zgomot. Are termopan, usa metalica, iar pe holul etajului mai exista inca o usa.
   Blocul a fost mansonat in 2014 si are centrala termica prin conversie la subsol (caldura nu este o problema). In urma cu cativa ani au reabilitat instalatia termica si de apa a blocului, astfel ca nu sunt pierderi si se plateste doar ce se consuma (adica facturile sunt reale, nu invetii de la RADET). Blocul are sistem video de monitorizare, dar si vecini foarte vigilenti (varsta a-III-a).
   Fac contract la Fisc, mai ales pentru politisti, militari, magistrati, medici etc. care deconteaza chiria.
   Nu inchiriez la cetateni straini, firme ori "intreprinzatoare" care vor sa-si faca videochat sau loc de intalnire! Sunt om serios si doresc chiriasi seriosi, pe termen lung, minim un an!
   Nu ma intereseaza sa fiu contactat de catre firme imobiliare, intermediari ori firme de publicitate.
   275 euro/ luna (negociabil).
   detalii in PM sau la 0742.225/091
      • etothy
   By etothy
   Va salut! Vreau sa devin politist. Mai exact sunt foarte interesat de conducatorii de caini (ordine publica). Vreau sa aflu cateva detalii, cum ar fi, de unde primeste agentul respectiv cainele, cine dreseaza cainele (normal m-i s-ar parea ca agentul), in afara programului de lucru al agentului, unde se afla cainele (la politie sau agentul il poate lua acasa), cu acel caine lucreaza doar un singur agent sau mai multi etc.? Salarul unui conducator caini este mai mic decat al unui agent de la rutiera sau al unui agent de la ordine publica?
   Detaliile sunt bine venite, 
   Va multumesc mult! 
  • Marius
   By Marius
   Pensionarii din sectorul bugetar se pot angaja din nou în instituţiile publice şi pot să încaseze atât pensie, cât şi salariu, potrivit Legii 134/2014, intrată recent în vigoare.
    
   Actul normativ anulează dispoziţiile legale din 2009 care au interzis bugetarilor să cumuleze pensia cu salariul. Legea nr. 134/2014 a abrogat articolele din Legea nr. 329/2009 care interziceau cumulul pensiei cu salariul.
    
   Potrivit art. 1 lit. (c, din Legea nr. 329/2009, erau reglementate condiţiile exercitării cumului pensiei din sistemul public de pensii şi sistemele neintegrate sistemului public cu veniturile salariale sau, după caz, asimilate salariilor, potrivit legii, realizate din exercitarea unei activităţi profesionale pe bază de contract individual de muncă, raport de serviciu sau pe baza actului de numire în functie, în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, indiferent de modul de finanţare şi subordonare, precum şi în cadrul regiilor autonome, societăţilor naţionale, companiilor naţionale şi societăţilor comerciale la care statul ori o unitate administrativ-teritorială este acţionar unic sau majoritar.
    
   De asemenea, art. 17 din Legea nr. 329/2009 stabilea că beneficiarii dreptului la pensie, care realizau venituri salariale sau, după caz, asimilate salariilor, realizate din exercitarea unei activităţi pe bază de contract individual de muncă, raport de serviciu sau în baza actului de numire, în cadrul instituţiilor publice, puteau cumula pensia netă cu veniturile astfel realizate, doar dacă nivelul pensiei nu depăşea nivelul câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.