Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare autovehicul adus din state SUA

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Stie cineva care sunt procedurile pentru inmatricularea unei motociclete adusa din SUA ?Este la fel ca si la una care provine din UE sau trebuie urmate si alte formalitati?

Publicat

procedura este la fel ca una care provine din UE dar in plus va trebui sa platesti vama.

• 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua și multumesc pentru accept!De curand am achiziționat un autovehicul utilizat marca volvo,fabricatie 1999 in Belgia.Acesta a fost importat din SUA,probabil in anul 2013.Am tras aceasta concluzie deoarece pe documentul de înmatriculare ce îl dețin in original(certificate title),apare o ștampila a serviciului Înmatriculări Alba și data din acel an,Menționez ca l-am cumpărat de la o persoana fizica și am întocmit o hârtie de “mâna” cu vânzătorul.As dori sa îmi spuneti dacă se poate,ce pași trebuiesc urmați pentru a putea înmatricula definitiv autovehiculul in România având in vedere ca nu dețin decât “certificate title” , nemaiavând nici un act de import,dovada a plății taxelor vamale,etc.Va mulțumesc! Cu stima,Sorin Turcea

• Marius a modificat titlul în Inmatriculare autovehicul adus din state SUA

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.