Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare autovehicul adus din state SUA


cipri83

Recommended Posts

  • Member

Stie cineva care sunt procedurile pentru inmatricularea unei motociclete adusa din SUA ?Este la fel ca si la una care provine din UE sau trebuie urmate si alte formalitati?

Link to comment
  • 4 years later...

Buna ziua și multumesc pentru accept!De curand am achiziționat un autovehicul utilizat marca volvo,fabricatie 1999 in Belgia.Acesta a fost importat din SUA,probabil in anul 2013.Am tras aceasta concluzie deoarece pe documentul de înmatriculare ce îl dețin in original(certificate title),apare o ștampila a serviciului Înmatriculări Alba și data din acel an,Menționez ca l-am cumpărat de la o persoana fizica și am întocmit o hârtie de “mâna” cu vânzătorul.As dori sa îmi spuneti dacă se poate,ce pași trebuiesc urmați pentru a putea înmatricula definitiv autovehiculul in România având in vedere ca nu dețin decât “certificate title” , nemaiavând nici un act de import,dovada a plății taxelor vamale,etc.Va mulțumesc! Cu stima,Sorin Turcea

Link to comment
  • Marius changed the title to Inmatriculare autovehicul adus din state SUA

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.